Изработка на онлайн магазин за знамена, shop.bgflags.com

Изработване на онлайн магазин за знамена
Онлайн магазин за знамена, Пловдив

Изработка на онлайн магазин за знамена

Представяме ви сайт, разработен със системата OpenCart – една съвременна и мощна платформа за онлайн търговия. Независимо дали ще се използва за малък тип сайт или за магазин с хиляди продукти и стотици категории, системата е изключително гъвкава и лесно модифицируема за всякакви изисквания. Притежава множество вградени функции, комбинирани с просто и лесно администриране през админ панел. Най-голямото  предимство на системата за онлайн магазин е възможността й за надграждане със собствен програмен код. Така на практика за OpenCart могат да бъдат разработени всякакви допълнения и вградени съвсем безпроблемно. OpenCart е система с отворен код, над която работят десетки програмисти. На практика за нея към момента има най-много както безплатни, така и платени плъгини, а световните борси за темплейти на електронни магазини изобилстват от професионално изработени дизайни.

Изработване на сайт с онлайн магазин – shop.bgflags.com

OpenCart e съобразен с най-новите уеб-стандарти, той е професионален софтуер за електронни изцяло оптимизиран за търсачки. Системата предлага превод на над 30 езика за административната и потребителската част, като в това число и на български език. OpenCart в превод означава „отворена кошница“ или иначе казано магазин отворен за персонализиране и обогатяване с допълнения. В нея има вграден product feed, чрез който може лесно да си импортнете стоките за да ги пренесете към някой онлайн мол например.

Уеб дизайн и изработване на сайтове shop.bgflags.com

Накратко за сайт shop.bgflags.com

Като водеща фирма в интернет продажбите на знамена, ние ежедневно работим в подкрепа на идеята да се популяризират националните символи.

Предлагаме на пазара само качествени знамена, българско производство, изработени от 100% ПЕК (полиестерна коприна). Техническата характеристика на плата отговаря на всички изисквания на БДС.

Приемаме поръчки за всички видове държавни, фирмени, общински, спортни и партийни знамена, флагове и транспаранти с размер и по проект на клиента.

НОВО: Интернет Продажба на ИКОНИ!!!

Иконите, които предлагаме, са репродукции, подбрани и съобразени изцяло с православния канон. Изработени са ръчно върху дървена основа. Състарени по специална технология, която им предава автентичен и уникален вид. Иконите са запечатани с лаково покритие, защитени от атмосферно влияние.

Материали: дърво, патина, лак.

БГ Флагс – Качество и прецизност на ниски цени!

 

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.