Изработка на сайт за транспорт, пакет Лесен – sofiaautotrans.com

Изработка на сайт за транспортни услуги
Сайт за транспортни услуги

Изработка на сайт за транспортни услуги

Изработване на фирмен сайт за транспортни услуги. Сайтът е информативен уеб сайт, в който се предоставя информация за фирма Ауто Транс, София. Фирмата е специализирана в сферата на транспортните услуги. Сайтът бе изработен с цел рекламно представяне на дейността на фирмата в интернет. На вниманието на посетителите е предоставена информация и галерия на фирмените микробуси.

Изработване на сайт за транспортни услуги – sofiaautotrans.com

Разработен сайт с пакет Лесен, разполагащ с изключително интуитивен админ панел за поддръжка на сайт. Изработеният сайт е многоезичен сайт и разполага с три езикова версия – български, руски и английски език. Към сайта е направена стандартна сайт форма за контакт, както и форма за мнения на клиенти. Получените данни се проверяват от администратор, след което се публикуват в уеб сайта.

Уеб дизайн и изработване на сайтове sofiaautotrans.com

Накратко за сайт sofiaautotrans.com

 

София Ауто Транс е с над десет годишен стаж в сферата на туристическия транспорт. На своите клиенти предлагаме комфортни пътнически микробуси снабдени с европейски лиценз и отговарящи на всички изисквания на европейското законодателство за международен транспорт.

 

Нашите шофьори са отлични професионалисти, ще ви посрещнат с усмивка и ще се погрижат за вас и вашия багаж.

 

София Ауто Транс е сбогат опит в следните мероприятия:

  • – Обиколка на страната с цел посещение на забележителности
  • – Трансфери от летище до всяка точка на страната и обратно
  • – Транспорт за семинари, сватби, бизнес пътувания и др.

 

В София Ауто Транс особено много се държи на корекността. Ние никога няма да ви подведем, знаем какво правим така че доверявайки се на нас, можете да не мислите за транспорта, а да обърнете внимание на другите си ангажименти.
 

Виц за отмора

Какви времена настъпиха: Ако преди всеки мъж беше длъжен да може да смени изгорялата крушка вкъщи, то сега всеки мъж е длъжен да умее да настрои рутер с WiFi.