Изработка на сайт с онлайн каталог, пакет Лесен – ipone.bg

Изработка на сайт с онлайн каталог
Сайт с онлайн каталог

Разработваме качествени сайтове с персонален дизайн и функционалност за нуждите на вашия бизнес!

Изработването на сайт с фирмен каталог е презентационно информативен уеб сайт, създаден за информация на подробни данни на предлагани продукти, категоризирани в категории. Чрез изработване на сайт с продуктов каталог се пестят средства за изработка на фирмени брошури, дипляни и каталози. Направата на сайт – каталог е най-евтиното рекламно представяне на продуктовата ви гама пред широк кръг от потребители. Информацията за вашите стоки е достъпна онлайн денонощно.

Изработване на сайт с фирмен продуктов каталог – ipone.bg

Изработеният сайт на ipone.bg може да се разглежда и като изработка на корпоративен сайт тъй като е богат на информационни текстове, популяризиращи бранда на фирмата. Реализацията на сайт с уеб каталог е белег за успешни продажби на предлаганите продукти. Направата на продуктов каталог има за цел да улесни онлайн представянето на вашите продукти, като се съсредоточава по отношение на подредба и сортирането им в различни категории.

Сайтът с динамичен продуктов каталог е така разработен, че клиента ни има пълен контрол над всички продукти на сайта, техните изображения, категории и информация. За боравене с администрацията на сайта с каталог са нужни единствено елементарни компютърни познания. Пакет Лесен за изработване на фирмени сайтове се отличава с изключителна лесна администрация и бързина на добавяне на съдържание.

Уеб дизайн и изработване на сайтове ipone.bg

Накратко за сайт ipone.bg

В един свят, доминиран от големите петролни компании, Ipone изгражда своя успех на ясно разграничена стратегия. Ipone масла и поддръжка са в действителност посветени изключително за мотоциклети и превозни средства за отдих.

Този принцип да се концентрира на 100% за мотоциклети, подкрепени от най-новите изследвания и развитие, което е позволило на марката, да се открояват от конкуренцията. Големите шампиони, като Régis Laconi, Ричард Sainct и Кирил Деспре са постигнали най-големите си успехи с Ipone лого на екипите  си.

Ipone има ненадмината гама от смазочни материали и мотоциклетна поддръжка. С повече от 150 продукта в каталога си, Ipone обхваща всички превозни средства (състезания, оф-роуд, път, градски, скутери, АТВ мотори, моторни шейни, джетове и др.)

 

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.