Изработка на сайт с продуктов каталог, пакет Каталог – mebeliruse.bg

Изработка на сайт с продуктов каталог
Сайт с продуктов каталог

Изработка на сайт с продуктов каталог за мебели и обзавеждане, Русе

Изработихме качествен и професионален динамичен уеб сайт с реализация на продуктов каталог за клиенти от град Русе. Тази изработка на сайт с продуктов каталог е подходяща както производители, така и за търговци на продукти и стоки.

Изработване на сайт с продуктов каталог – mebeliruse.bg

Като цяло пакет Каталог е специализиран за изработка на сайтове за фирми с голямо продуктово многообразие, независимо от произхода им и приложението им. При изграждането на сайт с продуктов каталог се набляга на представянето на самите продукти – желателно е информацията за тях да е пълна и подробна, да включва снимков материал, ценова информация, описания, характеристики и т.н. Всички изработвани фирмени сайтове с продуктов каталог са динамичен тип уеб сайтове и имат многофункционална административна система. Съдържат възможност за неограничен брой категории и подкатегории, както и форма за запитване за всеки отделен продукт.

Уеб дизайн и изработване на сайтове mebeliruse.bg

Накратко за сайт mebeliruse.bg

Мебелите с марка ЕРГОДИЗАЙН се предлагат на българския пазар от 1996 г. През всичките тези години компанията ни се утвърди като символ на високо качество и неподправен мебелен дизайн. Продукцията ни е предназначена за активни и позитивни хора, взискателни към начина си на живот, търсещи трансформация на своя дом чрез стилни и вълнуващи решения, които същевременно не пропускат необходимостта от практични удобства като комфорт, ергономия и многофункционалност.

Всички тези качества на нашите продукти може да усетите в изложбения салон на Ергодизайн, където ще разпознаете най-деликатните модели от колекциите ни. Простиращ се на 240 кв.м, шоурумът е ситуиран в Бизнес парк Русе, в непосредствена близост до основните пътни артерии бул. „Липник“ и „Потсдам“. Магазинът предлага подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. От традиционното до модерното, може веднага да закупите или да поръчате по индивидуален проект.

Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!

Салонът е отворен всеки ден от 10 до 19 часа.
 

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.