Изработка на фотографски сайт, пакет Визитка – ninaphotography.eu

Изработка на сайт ninaphotography.eu
ninaphotography.eu

Изработка на фотографски сайт с фото галерия, София

Представяме ви изработен от нас представителен сайт, тип фото-албум с опции за цялостно управление на снимките и съдържаниего в него. Управлението на изображенията и текстовото съдържание на уеб сайта се осъществява с помощта на администрацията от пакет Визитка. Това е малка, но мощна семпла CMS система за редакция и поддръжка на сайт.

Изработване на фотографски сайт тип портфолио с отделни фото галерии и фото сесии

Безспорно в изработването на един имиджов фото сайт важна роля играе оформлението и цялостното излъчване на визията на дизайна му. За направата на фото сайта е използван професионален темплейт за изработка на сайт, закупен от световна борза за уеб дизайн. Темплейта за сайт е модифициран за клиента, като в него е вградена и CMS система за удобство и лесно поддържане на сайта.

Целта на фотографските сайтове е представяне на забележителни фотоси, фотосесии и изображения. Основна част в тях заема онлайн галерия, която с подходящи скриптове и ефекти може да визуализира качените снимки, така че да съчетае съвременните уеб технологии с мига на фототворчеството. Изработването на фотографски сайт цели представянето на фото творчество на онлайн потребителите. Затова и е особено важно фото сайта да разполага с административна система, с помощта на която собственика по всяко едно време да има на разположение инструмент за качване на нови изображения, както и съпровождащи ги текстове.

 

Уеб дизайн и изработване на сайтове ninaphotography.eu

Накратко за фотографски сайт ninaphotography.eu

Казвам се Нина Тодорова. Фотографията за мен е повече от направа на снимка … Фотографията е творение, страст, любов. Фотографията е изкуството да "запечаташ" мигове, които няма да се повторят, за да ги направиш вечни, непреходни, да ги пренесеш във времето … Фотографията се слива с живота около нас. Помага да съхраним скъпи спомени и образи. И както Ansel Adams казва: "You don't make a photograph just with a camera. You bring to the act of photography all the pictures you have seen, the books you have read, the music you have heard, the people you have loved".
 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!