Направа на сайт с интернет магазин, пакет Магазин Макс – dreshkizadeca.com

Изработка на сайт с интернет магазин
Сайт с интернет магазин

Изработка на сайт с онлайн магазин на конкурентно ниски цени!

Представяме ви един съвременен сайт с онлайн магазин dreshkizadeca.com, разработен с пакет Магазин Макс. Изработеният електронен магазин разполага с продуктов каталог и онлайн количка за пазаруване. Пакет Магазин Макс е уникално и професионално решение за всеки сайт за онлайн търговия, както за малки, така и за големи търговци в различни браншове!

Изработване на сайт за електронна търговия – dreshkizadeca.com

Всеки продукт в сайта с онлайн магазин има своя вътрешна SEO оптимизирана страница с данни, илюстрации, снимки и характеристики за продукта. Системата за изработване на онлайн магазин разполага с възможност за неограничен брой вътрешни информативни страници. Чудесно развита администрация за производители и марки продукти. Всеки онлайн продукт в електронния магазин се категоризира и своята марка, освен по продуктови категории.

Създаденият онлайн магазин има възможност за мултиезичност и вградена опция за използване на различни валути при разплащане. Действаща система за коментари от посетители на сайта, както и за оценяване на продуктите с вградена спам защита. Друга важна особеност е функцията за отстъпка в цената на даден продукт при поръчка на количество. На разположение в сайта с електронен магазин са и възможност за промоции на продукти, както и намаление на цената за даден период на дадена стока.

Административната система на изработеният онлайн магазин е изцяло на български език. В нея присъстват графики и отчети за продажби, преглеждани и поръчвани стоки. Разработена е опция за издаване на фактури. В админ панела е възможна настройка на цена за доставка според теглото на продуктите, безплатна доставка или доставка чрез куриер.

Уеб дизайн и изработване на сайтове dreshkizadeca.com

Накратко за сайт dreshkizadeca.com

В интернет магазин dreshkizadeca.com ще намерите голямо разнообразие от бебешки и детски дрехи – бодита, блузки, рокли, панталони,дънки, долнища,клинове,спортни екипи,комплекти,детски ризи, туники, якета, комплекти за изписване, спални комплекти, хавлии, аксесоари и други за възраст от 0 до 12 години.

По-голямата част от стоките, които предлагаме са на най- известните български производители. В нашия on-line магазин ще намерите още и разнообразие  от детски дрехи-внос.

За да получите най – точна представа и за актуалната големина на дрехите, към много модели сме приложили таблица с размерите в сантиметри за всеки номер. Ако за някой модел липсва такава таблица – попитайте ни, за да ви изпратим необходимите размери.

 

Виц за отмора

Сутрин. Закуска. На масата са мъж и жена.
Той: Направи ми един сандвич със сирене и домат.
Тя грижовно прави сандвич. Той го изяжда.
След няколко минути той: Направи още един!
Тя: Няма. Това беше демоверсия на грижовна жена. Лицензираната версия ще можеш да получиш чак след регистрация на брака.