Изграждане на онлайн магазин, пакет Магазин – firenze-fashion.com

Изработка на сайт с онлайн магазин

Онлайн магазин са мода, София

Изработка на сайт с онлайн магазин за мода

Нашите клиенти знаят как да продават, ние им помогнахме да продават и онлайн! Това бе изработка на модерен сайт с електронен магазин – професионално решение на ниска цена. Електронната търговия днес все повече се превръща в предпочитаният начин за покупка-продажба на стоки, не само у нас, и по цял свят. Основното средство на съвременната електронна търговия е създаването на функциониращ онлайн магазин. Почти всеки младеж вече може да изработи някакъв електронен магазин. Но с това не се изчерпва необходимостта от виртуалната нужда на съвременната търговия. Клиентите днес искат много повече от процеса на изработване на сайт магазин. Те имат нужда от опита и съвременните инструменти за да им бъде създаден безотказен и отлично функциониращ онлайн магазин, в който пък клиентите им да се чувстват сигурни и доволни. Ние работим с различни CMS системи за изграждане на онлайн магазини – Opencart, Zencart, PrestaShop, osCommerce и други. Всички те са изключително надеждни и лесни за поддръжка на вече изградения онлайн сайт. Функционират безотказно и отлично, независимо от обема и броя на продуктите или посетителите в онлайн магазина. Така предлагаме на пазара изработване на онлайн магазин според нуждите и предпочитанията на нашите клиенти. Накрая всичко обличаме в моден уеб дизайн и красиво представяне на нови и промоционални продукти в онлайн каталог.

Продуктовият каталог разполага с неограничен брой продукти, категории и страници. Клиентите ни пожелаха онлайн разработка на система за отстъпки и система за насърчаване на продажбите чрез ваучери и бонус точки. Разработихме и интеграция за онлайн работа с най-голямата куриерска фирма – Еконт. Използвахме едни от най-популярните системи за онлайн разплащания, банкови преводи и плащания с банкови карти. Не на последно място трябва да отбележа и друга важна точка в изработката на онлайн магазина – уникален дизайн, съобразен с нуждите на различни мобилни устройства като смартфони и таблети. Разбира се онлайн магазина разполага с админ панел изцяло на български език. Това дава възможност на нашите клиенти в реално време и без технически познания да имат възможността да допълват и актуализират съдържанието на своя онлайн магазин.

Уеб дизайн и изработване на сайтове firenze-fashion.com

Накратко за сайт магазин firenze-fashion.com – София

Сайтът за модни онлайн покупки бе създаден през 2014 година и бързо се превърна в любимо място за пазаруване на хиляди хора. Целта ни е да предлагаме голям и постоянно обновяван асортимент от стоки, изграждащ цялостна визия на модерната жена. В офертата на Firenze-fashion.com са включени най-новите модни колекции на реномирани български и европейски марки. За Вас, нашите скъпи клиенти, екип от професионалисти следи и представя последните тенденции при дамските и мъжки дрехи. Качествени материи, перфектни кройки и ексклузивни модели за взискателната съвременна жена, която иска да подчертае своята индивидуалност.

Firenze-fashion.com предлага нови модни колекции на реномирани български и европейски марки. Качествени материи, перфектни кройки и ексклузивни модели за взискателната съвременна жена, която иска да подчертае своята индивидуалност.

 

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!