1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. /
  4. Изграждане на сайт магазин, пакет Магазин Стандарт – ariaherballife.com

Изграждане на сайт магазин, пакет Магазин Стандарт – ariaherballife.com

Изработка на сайт магазин, Банско

Изграждане на електронен магазин за билки, Банско

Изработка на сайт магазин за билки и билкови продукти

Изработването на сайт магазин е решение за онлайн търговия чрез бърза и лесна онлайн продажба. Успешните продажби се реализират с помощта на изграждане на собствен електронен магазин. За изграждането на електронни магазини ние използваме софтуер с който са изградени над 50000 интернет приложения на световно ниво. Софтуера се нарича OpenCart и е едно наистина чудесно решение на електронна търговия. Изработката на онлайн магазин със система OpenCart e с достъпна цена, а вградените функции задоволяват и най-капризните желания за реализация на един e-shop магазин.

Уеб дизайн и изработване на сайтове ariaherballife.com

Накратко за сайт магазин ariaherballife.com – Банско

ET „ВЕЛИ МУСТАКЛИ“ е създадена през 2003 година с цел търговия на едро и дребно, адрес – гр.Благоевград, ул.Иван Михайлов №49.

Фирмата се занимава с първична обработка на билки от 2012г. и е специализирана в събирането и пакетирането на билки. Производствената база се намира в с. Филипово, общ.Банско, обл.Благоевград разположена в поречието на река Места в екологично чист район попадащ в НАТУРА 2000.

Производствената база намираща се между планините Пирин и Родопите и на 20 километра от Рила дават чудесна възможност за за събиране и изкупуване на билки от екологично чисти райони

 

оценка / 5 ; гласове:

Виц за отмора

В аптеката:
- Активен въглен имате ли?
- Има само неактивиран. Но може да пратите SMS на кратък номер 3434. Ще получите код за активиране.