Изработка на корпоративен сайт за фирма, пакет Визитка – rogvian.com

Изработка на сайт за фирма, София

Изработка на фирмен сайт, София

Изработка на корпоративен сайт за фирма

Фирменият сайт в днешната икономика е една незаменима част от рекламата и маркетинга на всяка бизнес дейност. Като цяло фирмените сайтове се изграждат както за презентация на дейността и предлаганите услуги и продукти, така и за набиране на нови контакти и клиенти за разширяване на дейността.

Уеб дизайн и изработване на сайтове rogvian.com

Накратко за фирмен сайт rogvian.com – София

Рогвиан ООД е частна компания, създадена през 2007г. в България, от партньори с успешна кариера и опит в областта на информационните и комуникационните технологии.

Компанията извършва изграждане и цялостен инженеринг на слаботокови инсталации и системи за сигурност, в това число: Структурни кабелни системи, Електрически инсталации ниско напрежение, Системи за видеонаблюдение, Пожароизвестяване и Пожарогасене, Контрол на достъп, Алармени системи, Системи за озвучаване и оповестяване и други.

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!