Изработка на представителен сайт, пакет Мини – consulukr-ruse.bg

Изработка на сайт за Консулство на Украйна

Представителен сайт за Консулство на Украйна

Изработване на представителен сайт за Почетен Консул

Изработеният сайт за Почетен Консул на Украйна в Русе е създаден благодарение на CMS система Джумла. Изграден е дизайн, съобразен с идентичността на дейността и функциите на едно Консулство. Създадена е система за новини и събития, както и възможност за публикуване на неограничен брой статии в тях. Сайта е двуезичен – разполага с версия на български и украински език. Като във всяка една версия броя на страниците или статиите може да бъде различен. Началната страница е украсена с модул за автоматично публикуване на последните новини или събития от дадена езикова версия.

Изработка на сайт за консулство – consulukr-ruse.bg

Сайт consulukr-ruse.bg е представителен сайт, чийто поръчители избраха да изработим за тях напълно съвместима версия за всички устройства – както за компютри, лаптопи, така и мобилни версии за таблети и мобилни устройства. При мобилната версия на сайта, на екран се визуализира съдържанието на самите страници, а менюто е прибрано в семпъл падащ списък, разположен под логото на сайта. Това дава възможност на потребителите на сайта да се съсредоточат върху информацията на самия сайт и да не губят време с излишно скролиране наляво-надясно.

Уеб дизайн и изработване на сайтове consulukr-ruse.bg

Накратко за фирмен сайт consulukr-ruse.bg

Официален сайт на Почетен консул на Украйна в Република България

Пламен Стоилов Бобоков на 25 февруари 2008 година е признат от Правителство на Република България за Почетен консул на Украйна в град Русе, с консулски окръг, обхващащ територията на областите Русе, Разград, Силистра и  Велико Търново.

 

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.