Изработка на сайт за просрочени дългове, пакет Визитка – svs-capital.com

Изработка на корпоративен сайт, София

Изработване на корпоративен тип сайт

Изработка на сайт за събиране на дългове

Един корпоративен уеб сайт е не само фирмен сайт, той е визията и лицето на бизнес компанията, с която помощ се представя мисията и целите в конкретната дейност. Така корпоративният сайт е тип бизнес сайт, управляващ вашето интернет представяне.  Може смело да се заяви, че корпоративния сайт днес е задължителен елемент от съществуването на една компания. Направата на представителен тип сайт е решение за всеки тип бизнес.

Уеб дизайн и изработване на сайтове svs-capital.com

Накратко за корпоративен сайт svs-capital.com

Ние сме компания за събиране на вземания, предлагаща обширен комплекс от услуги, свързани с управлението на клиентски вземания – събиране на вземания по телефона, с писмена кореспонденция, чрез посещения на адрес и правно събиране на вземания.

Разполагаме с професионално разработен кол център, чрез който разширяваме кръга от предлагани услуги – верификация на данни и др.

Благодарение на дългия си опит с различни продукти и гъвкавите решения, които предлагаме, ние Ви гарантираме непрекъснатост на паричния поток.

Ние използваме съвременни похвати за т. нар. „меко“ събиране на вземания – напомнителни писма, изпращане на текстови съобщения и други, телефонни обаждания, като подхождаме индивидуално в зависимост от специфичните Ви нужди и прилагаме различни комбинация от тези методи.

Виц за отмора

В аптеката:
- Активен въглен имате ли?
- Има само неактивиран. Но може да пратите SMS на кратък номер 3434. Ще получите код за активиране.