Изработка на сайт за теталечение, пакет Класик – theta-healing-bg.com

Изработка на сайт за теталечение

Сайт за теталечение и курсове

Изработка на информативен сайт за теталечение

Изработване на уникален дизайн за сайт. С чиято помощ е представена една много добре структурирана информация за предлагани курсове, както и помощна информация за всички потребители на сайта. Информативният тип уеб сайт е необходимост за всеки практикуващ свободна професия. Направата на един информационен сайт цели да представите както професионална, така и лична информация да максимален брой лица. Информацията се подрежда в категории и подкатегории с неограничен брой статии в тях. В съчетание с индивидуален дизайн за сайт може да превърнете своята идея от информативност към привличане на нови клиенти споделящи вашите идеи и виждания.

Уеб дизайн и изработване на сайтове theta-healing-bg.com

Накратко за сайт theta-healing-bg.com

Тета-лечението подреди всичко, което до сега съм научила и прилагала. Това е  много всеобхватна и приятна практика.

С нея си част от всичко, което Е и си всичко, което Е и го чувстваш с цялото си същество.

 Благодаря на всички мои  Учители : Академик М. С. Нoрбеков, Геше Майкъл Роуч, Берт и Софи Хелингер, а сега и на Ваяна Стайбъл и на всички, които срещнах по пътя към себе си и всички, които ще продължавам да срещам !!!

Благодаря от цялата си душа и сърце, на хората, които са до мен и ме подкрепят! Когато вървим в една посока заедно, а това е посоката на осъзнаване, любов, състрадание …. ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО !

Ще се радвам, ако успея да предам на повече хора, онова което съм научила до сега в моя живот и да помогна на повече хора да са здрави, щастливи и успешни.

 

Виц за отмора

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: 'Точа мечове. Изгодно.