Направа на имиджов фирмен сайт – svgroup-bg.com

Направа на фирмен сайт

Сайт на компания за събиране на вземания и просрочени дългове

Изработка на фирмен представителен сайт

Изработеният фирмен уеб сайт е сайт тип HTML. Това е кодов език, които превръща написания код за сайт в това, което виждате на екран. HTML е международен стандарт. Всички програмни езици използвани за функционалност в динамични сайтове накрая представят своя резултат от действия именно в този тип HTML код, който пък се визуализира в браузъра. Това е кода и който най-лесно се въприема от търсещите ботове, затова и сайт изработен директно в този HTML код бива лесно индексиран от търсещите машини. Предимството е именно това – челни позиции по ключови думи. Недостатък – невъзможност за редакция от собствениците на сайта. Такъв тип сайт изработваме за фирми и лица, чиито нужди са в областта на рекламното представяне в необятната интернет среда.

Изработка на имиджов фирмен сайт – svgroup-bg.com

Нашата дейност е творческа и ефективна в областта на уеб дизайна, но и същевременно гъвкава в крак със съвремието ни. Ето защо освен свои темплейти за сайт, използваме и такива конструирани от световни уеб дизайнери. Изработеният фирмен уеб сайт е именно с темплейт, закупен от световна борса за продажба на съвременен дизайн. Предлагаща на своите клиенти богат избор от над хиляда креативни проекта. Закупихме и модифицирахме избрания темплейт за изработка на сайт. Добавихме нови елементи към конструкцията и резултата бе стилен и богат представителен сайт.

Уеб дизайн и изработване на сайтове svgroup-bg.com

Накратко за фирмен сайт svgroup-bg.com

Ние сме компания за събиране на вземания, предлагаща обширен комплекс от услуги, свързани с управлението на клиентски вземания – събиране на вземания по телефона, с писмена кореспонденция, чрез посещения на адрес и правно събиране на вземания.

Разполагаме с професионално разработен кол център, чрез който разширяваме кръга от предлагани услуги – верификация на данни и др. Благодарение на дългия си опит с различни продукти и гъвкавите решения, които предлагаме, ние Ви гарантираме непрекъснатост на паричния поток.

Ние използваме съвременни похвати за т. нар. „меко“ събиране на вземания – напомнителни писма, изпращане на текстови съобщения и други, телефонни обаждания, като подхождаме индивидуално в зависимост от специфичните Ви нужди и прилагаме различни комбинация от тези методи.

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!