Направа на сайт за недвижими имоти, пакет Имоти – gornelproject.com

Изработка на сайт за имоти

Изработка на сайт за недвижими имоти, София

Изработване на сайт за недвижими имоти

Създаването на сайт за агенция за недвижими имоти е нейната онлайн визитка, без която едва ли биха развивали успешен бизнес. Процесът на изработка на сайт за имоти се обвързва тясно с основната им дейност – посредничество при покупко-продажба на имоти. Затова и в един сайт за имоти се набляга най-вече на представянето на оферти за имоти, лесното им сортиране спрямо различни критерии и бързото навигиране помежду им.

Изработихме сайт за агенция за недвижими имоти. Фирмата се нуждаеше от съвременен уеб сайт, в който да рекламират своите оферти и промоции за продажба, покупка, отдаване под наем и други услуги в областта на недвижимите имоти. За тях направихме уеб сайт за недвижими имоти с професионален уеб дизайн и с административен панел за управление на оферти. Създадохме и слайдшоу модул с ротация на изображения, заглавия и интро за водещите им оферти. Изградихме съвременна търсачка в сайта – търсене по ключови думи, тип на имота, населено място, цена и т.н. И накрая изработихме и адаптивен дизайн за сайт, така че сайта да е приятно видим на всякакви екранни устройства – лаптоп, таблет и смартфон. Освен съвременен дизайн за сайт, им предложихме и лесна платформа за управление на сайтове, с нейна помощ нашите клиенти във всеки един момент, от всяко място и всеки компютър с достъп до интернет днес могат да добавят, променят или премахват оферти и информация в своя фирмен сайт. Като финал мога да кажа, че се справихме блестящо с комбинирането на ниска оферта за изработване на сайт и съвременна функционалност при създаване на сайт за недвижими имоти.

Уеб дизайн и изработване на сайтове gornelproject.com

Накратко за фирмен сайт gornelproject.com

ГОРНЕЛ ПРОЕКТ, София – затваря кръга на услугите в сферата на недвижимите имоти като предлага всички видове ремонти, довършителни и следремонтни дейности!

Независимо дали се нанасяте в нов дом, офис или бизнес помещение или искате да реновирате и подобрите съществуващите, нашият екип от професионалисти ще изготви подходяща оферта, съобразена с вашия бюджет и времеви график.

 

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.