Направа на сайт за рекламна агенция, пакет Визитка – pharmunivers.net

Изработка на сайт за рекламна агенция, София

Изработка на сайт за рекламна фирма, София

Направа на представителен тип сайт за рекламна агенция

Концепцията при изработването на фирмен сайт за рекламна фирма се набляга не само на излагане на поддръжаните услуги, но и най-вече на организиране на фирмено порфолио. Изработката на такъв тип сайт Визитка е бърза и цели максимално представяне на фирмата с минимален бюджет. Използването на уникален дизайн за сайт и усъвместяването му с фирмената идентичност прави уеб сайта задължителен при всяка една рекламна дейност. Това бе създаване на един модерен и функционален сайт, снабден с административна система за поддръжка и редакция на съдържанието.

Уеб дизайн и изработване на сайтове pharmunivers.net

Накратко за рекламен сайт pharmunivers.net – София

ФАРМУНИВЕРС ПЛЮС ООД е агенция фокусирана върху създаването на идейни решения, дизайн, предпечатна подготовка и отпечатване на рекламни материали, които да въздействат максимално върху клиентите Ви.

Още от основаването си през 1995-та година се стремим да създаваме индивидуален и оригинален облик на всеки клиент със свежи идеи и креативен дизайн.

Нашата сила е в опита и във висококвалифицирания екип художници и компютърни специалисти.

КАЧЕСТВОТО ОСИГУРЯВА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

 

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.