Изработване на сайт за услуги – socialenasistent24.bg, пакет Мини

Изработване на сайт за услуги

Изработване на сайт за услиги – socialenasistent24.bg

Създадохме уникален сайт, ориентиран към потребителите на интернет с подходящ уеб дизайн, като използвахме модерни технологии (HTML 5 и CSS 3). Съчетахме изработка на сайт с направа на адаптивен мобилен уеб дизайн (Responsive уеб дизайн).

При създаване на сайт за услуги следвахме фирмената визия и имидж, като целта бе да предадем посланията на нашия клиент. Предимството на направа на сайт за услуги е удобната мобилна версия, която прави сайта достъпен от различни устройства и платформи.

Предлагаме професионални услуги, свързани с уеб дизайн и изработване на сайтове. Фирменият ни екип се състои от креативни уеб дизайнери, които имат опит в изработката на различни интернет проекти – от малък фирмен сайт до многофункционалнии корпоративни сайтове. Клиентът ни се възползва от предлаганата ни услуга за изработка на сайт и създаване на подходящ уеб дизайн.

Накратко за сайт socialenasistent24.bg – София

„БГ-ГРУП“ ООД е дружество регистрирано 1996г. Притежаващо лицензи за СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, ЛИЧЕН АСИСТЕНТ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА и ДОМАШЕН АСИСТЕНТ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА.

Ние сме специализирани в грижа за възрастни хора, със здравословни проблеми, породени от хронични заболявания, напреднала възраст, които не могат сами да се грижат за себе си и своето домакинство, именно поради тази причина „БГ-ГРУП“ реализира услугата за предоставяне на социални грижи, чрез СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, ЛИЧЕН АСИСТЕН ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА и ДОМАШЕН АСИСТЕНТ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА.

Ние сме поддръжници на идеята за спокойни старини. Затова се стремим за максимално разбирателство и хармония между нашите кадри и техните домакини.

Чрез добро месечно заплащане, като ние ще покрием вашият престой и храна, „БГ-ГРУП“ ООД осъществява чувството за утопия.

Сферата на социалните услуги ни дава възможност да назначаваме социални асистенти, който да помогнат на хора в нужда като по този начин те ще видят радостта в очите на другите, защото всеки човек има право на заслужено спокойствие.

 

 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!