Изработване на туристически сайт – clavis.bg, пакет Туризъм

izrabotka na turoperator clavis.bg

Изработване на сайт за Туристическа агенция – clavis.bg

Специализираме в областта на изработка на сайтове в сферата на туризма. Изработване на туристически сайт е нужно на всички туристически агенции, тур оператори, тур агенти. При създаване на туристически сайт се изгражда удобен админ панел, тъй като функцията на всички туристически сайтове е непрекъснато обновяване на туристическите оферти, добавяне на нови и премахване на изтеклите такива. Предлагаме няколко различни пакета за направа на туристически сайт. Всеки един пакет е сбор от удобни туристически функционалности, готови за използване в онлайн среда. Налични са както модул за туристически оферти, така и среда за редактиране и създаване на динамични страници към изградения туристически сайт.

Изработихме туристически уеб сайт за фирма Clavis, категоризиран и подреден със стилен уеб дизайн. Сайтът се характеризира с изработване на индивидуален дизайн, по идеи на самите възложители. Постарахме се да изработим стилна визия за сайт, която да подхожда на фирмената идентичност на клиентите. Създаденият админ панел предлага пълна възможност за въвеждане на неограничен брой динамични страници в сайта, снабдени  със снимкова и таблична информация. В туристическият сайт е изграден и модул за организация на сайт с туристически оферти с възможност за въвеждане и редактиране им.

Накратко за сайт clavis.bg – Варна

Туроператор „Клавис Тренд“ предлага пълна гама от почивки в България. Ние предлагаме пълна гама от туристически почивки:

  • евтини чартърни билети за редовни и чартърни полети от България до Русия и от Русия до България, полети до Европа и Америка, Азия и Африка
  • морска ваканция и семейна почивка
  • развлекателни и здравни заведения, балнеология, СПА технологии базирани на околната среда и естествен материал
  • екскурзии, програма богата от забележителности
  • индивидуални и групови екскурзии
  • корпоративен отдих
  • ваканционни курорти на европейско ниво
  • международни детски ваканционни лагери

Позоваване на европейските стандарти за качество, комбинацията от богата история с потенциала на България, националната гостоприемство и традиции, както и липсата на езикови бариери – всички тези фактори ще направят престоя ви възможно най-комфортното преживяване!

 

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.