Изработка на медицински портал – medicalcareers.bg, пакет Класик

Изработка на медицински портал

Изработка на медицински портал, София

Изработка на уеб сайт за подбор на медицински кадри. Представяме ви създаване на стилен и богат на информация интернет сайт, с основна цел да запознае потребителите с подбора на медицински кадри за чужбина. Изработихме качествен уеб сайт с отлична функционалност на съвсем разумно ниска цена за изработване на сайт.

Сайтът е изграден с динамична платформа WordPress и дизайнерски темплейт. Системата за изработване на сайтове е доста мощна и позволява пълен контрол върху съдържанието на уеб сайта. Системата разполага с допълнителен плъгин за организиране на работни места.

Професионалното изграждане на интернет сайта бе от ключово решение за поръчителя, тъй като изграждането на сайта цели да е негово лице в интернет пространството и да го представлява пред неговите потенциални и бъдещи потребители. Целта бе сайта да е с атрактивна и привлекателна визия, а същевременно и с лесна и удобна функционалност. Навигирането в сайта е лесно достъпно, а съдържанието – стилизирано и добре подредено.

Изработване на сайт medicalcareers.bg

Накратко за сайт, медицински портал – medicalcareers.bg – София

Искаме да сме не просто свързващо звено между медицинските работници и техните работодатели в Европа, а наистина доверено лице. Партньор, който да ви помага за всички процедури по събиране на документи, ходене на интервюта, събиране на още документи, сключване на договор за започване на работа, намиране на жилище. Когато имате до себе си човек, който познава системата, знае какъв е редът и иска да ви помогне, се чувствате по-спокойни, представяте се отлично на интервютата с работодатели, взимате правилните решения.

 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.