Изработка на сайт онлайн каталог – avtoclimatici.bg, пакет Каталог

Изработка на сайт онлайн каталог

Изработка на сайт Каталог – avtoclimatici.bg

При изработката на онлайн каталога се фокусираме над основната му задача – максимално добре да е представена продуктовата гама на фирмата. За да стане възможно това, са нужни няколко фактора, които са в основата дейността ни – изработка на сайт каталог.

Първият фактор за успешното изработване на продуктов каталог е правилния избор на административната система за управление на съдържанието. Избрахме система ImpressPages характеризираща се с особена лекота за работа, дори и от лица без никакви технически познания в областта на уеб дизайн или уеб програмиране.

Вторият фактор е избор на темплейт за сайт. Базирахме се на семпла и изчистена визия, съчетана с леки нюанси, които да подмогнат за изпъкването на изображенията с продуктите. И третият фактор – подбиране на качествени описания на продуктите в самия уеб каталог, които ни бяха предоставени от възложителите.

Накратко за сайт avtoclimatici.bg – София

За да бъде успешен един сайт тип продуктов каталог, е важно потребителят да открива бързо и лесно това, което търси.

Ето защо при изработване на уеб каталог, разположихме вертикално меню, което бързо да насочва посетителите към категориите с продукти.

Целта на клиентите бе именно такава – сайт с богата информация и добре каталогизиран като категории и навигация.

 

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.