Онлайн магазин за земеделска техника – agri.partners, пакет Магазин Стандарт

Изработка на сайт онлайн магазин

Изработка на сайт онлайн магазин – agri.partners

Ние специализираме в изработката на онлайн магазини с платформа OpenCart. Системата разполага с неограничен брой продукти, категории и страници. Електронната търговия в днешното съвремие е предпочитания начин за покупка и продажба както на стоки, така и на услуги по цял свят.

Тук на помощ като основен инструмент е добре работещия онлайн магазин. Ние сме тясно специализирани в създаването на отлично функциониращи магазини. Работим с ентусиазъм и професионализъм към всеки детайл. Предлагаме богат избор от услуги за създаването на онлайн магазини. Предлаганите от нас онлайн магазини са на ниски цени, а изпълнението им е в съвсем кратки срокове.

Изработване на сайт agri.partners

Накратко за сайт agri.partners – София

Сайта представлява онлайн платформа за продажба на земеделска техника, почвообработващи машини, косачки и други приспособления. Тук може да намерите оферти за продажба на самоходна техника – трактори, зърнокомбайни, гроздокомбайни и телескопични товарачи.

Присъстват и оферти за продажба на прикачен инвентар – пръскачки, торачки и балеровачки. аgri.partners  – е сайт за продажба на употребяване земеделска техника. Сайта е посредник при покупко – продажби на земеделска техника. 

 

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.