Създаване на онлайн магазин – spalensviat.com, пакет Магазин Мини

izrabotka na onlain magazin spalensviat.com

Създаване на сайт – онлайн магазин – spalensviat.com

Клиентите ни имаха нужда от изработване на сайт за успешно представяне в интернет пространството на своите продукти. Предложихме им създаване на онлайн магазин с цел пълно представяне на предлаганите стоки и финансова реализация с онлайн продажба в сайта. Разработихме електронен магазин, съобразен с всички предпочитания и изисквания на възложителите. Нашите клиенти вече имат свой печеливш сайт.

Изработеният сайт магазин разполага с административен панел за управление на съдържанието, с чиято помощ без технически умения е възможно лесно и бързо да се редактира, добавя или премахват както продукти, така и категории или страници за поддръжка на сайтове. Направихме т.нар. Responsive дизайн,  който се преоразмерява за мобилни телефони и таблети, в зависимост от техния размер.

Накратко за сайт spalensviat.com – Русе

Продажба на уникално Спално бельо – 3D и 5D спално бельо, летско и луксозно спално бельо в кутия. Всички модели спално бельо са изработени от 100% памук, памучен сатен и сатен 100%. В електронния магазин за продажба на спално беньо ще намерите и ковертюри за легла, олекотени завивки, както и възглавници.

 

Виц за отмора

Двама първокласници си говорят:
- Как се пише буквата а.
- Като кльомба, ама без кръгчето!