Създаване на сайт магазин склад – horeho-trade.com, пакет Магазин Стандарт

izrabota na onlainmagazin horeho trade.com

Създаване на сайт магазин склад – horeho-trade.com

За започването на електронна търговия независимо с какви продукти, тя се нуждае от изработка на сайт със стабилна и професионално реализирана платформа. Такава електронна платформа за сайт предлага софтуерът OpenCart. Ние сме специализирани в изработка на магазини със система OpenCart. Мога да заявя, че OpenCart е най-добрия съвременен софтуер за електронна търговия в света. Системата предлага изключително голямо богатство на допълнителни модули за изработване на магазин, целящи функционалност и удобство в електронната търговия. Системата за е-магазини е специално разработена за електронна търговия и онлайн бизнес.

При направа на онлайн магазин е особено важно да се намери перфектния баланс между функционалност на сайта и завладяващ дизайн, предразполагащ да задържи посетителя в електронния магазин, като му предостави на вниманието различни видове продукти. В разработения онлайн магазин, всеки пoтpeбитeл имa личен профил, с който може да пpoмeня cвoитe дaнни, дa пpeглeждa иcтopиятa нa пopъчĸитe cи, а също и да дoбaвя aдpecи зa дocтaвĸa.

Накратко за сайт horeho-trade.com – Варна

ЕТ АВГУСТ-98 е е на българския пазар от 1998г.

Всеки дом*HOme* ресторант*REstaurant*и хотел*HOtel* е визитка за нас и показва нашия вкус към оборудване и дизайн. В дългогодишната си работа с клиенти се опитваме да удоволетворяваме търсенето към иновативност с разнообразието от стоки,които предлагаме. При нас може да намерите артикули за вашата механа,вила,кухня,баня,офис. Ние сме с натрупан опит в сферата на търговия със стоки за бита, домашни потреби, ресторантско и хотелско оборудване. С разнообразието от продукти искаме да станем част от вашия дом,хотел или ресторант и да го превърнем в любимо място за вашето семейство, приятели и клиенти. За да отговорим на различните очаквания и потребности на пазара, продуктите ни са баланс между конкурентна цена и качество. Всеки клиент и заведение има свой дух,предпочитания и отличителни характеристики и затова фирмата работи и е дистрибутор на български производители и вносители на стъкло,порцелан,пластмаса,емайл и инокс.

 

Виц за отмора

Леля Цецка си стои пред компютъра. По едно време излиза съобщение:'Имате поща'. Става и излиза до пощенската си кутия, отваря я, но няма нищо...
'колко бързо крадат вече' - помислила си леля Цецка.