Изработване на индустриален сайт, industrialmachinery.eu – пакет Лесен

изработване на индустриален сайт

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработване на сайт за индустриални машини

За изработване на индустриален сайт използвахме професионален темплейт за изработка на сайт, закупен от световна борса за продажба на уеб дизайн за сайтове. Към закупените файлове приложихме административните кодове на система за изработка на сайт, така че посредством административен софтуер на лесно ниво, клиента да има възможност да редактира и поддържа своя сайт актуален с информационни текстове и изображения.

Индустриалният сектор е една от най-колоритните в бизнес света, ето защо именно той се нуждае от гъвкави решения в интернет пространството, за да може на база съвременни онлайн решения да представи дейността си пред масовата публика, твърде често незапозната с технически понятия. Приехме присърце процеса по изработка на индустриален сайт за машини и с гордост може да се похвалим с неговата изработка, конструкция и вложен снимков материал към него.

Накратко за сайт industrialmachinery.eu

Индустриални машини и съоръжения ЕООД проектира и произвежда стандартни и нестандартни машини и съоръжения. Всеки проект се разработва индивидуално от екип инженери проектанти и конструктори.

Предлагаме гаранционно и след гаранционно обслужване в собствената си производствена база, както и на обекта на клиента във всяка точка на страната. Осигуряваме консумативи и материали, които не са включени в сервизната поддръжка. Осигуряваме и обучение за работа с машините за квалифицирани специалисти.

 

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.