Изработване на фирмен сайт futuregardenbg.com, пакет Класик

изработване на фирмен сайт

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработване на сайт за парково озеленяване

Екипът ни разработи нова визия за сайт и конструкция на съществуващ сайт на “Фючър Гардън” ООД. Сайтът има предназначение на фирмен сайт, служещ за представяне на услугите им, както и за представяне на изпълнени техни обекти. Подбрахме темплейт с дизайн в зелени тонове, подхождащ за изработка на сайт на тема озеленяване, проектиране и поддържане на зелени пространства.

За администриране на съдържанието на уеб сайта, клиентите ни ще използват система WordPress. Направеният сайт за озеленяване е разработен с най-новите мобилни технологии за визуализация и разполага с перфектна мобилна версия. За представянето на свое портфолио сме използвали самооразмеряваща се динамична галерия за сайтове, която позволява на собствениците бързо и лесно да ъплоудват свои изображения.

Накратко за сайт futuregardenbg.com

“Фючър Гардън” ООД се занимава с проектиране на: частни градини, вилни сгради и имоти; паркове и градски пространства, улици, булеварди, магистрали; представителни пространства около административни, търговски, жилищни и производствени площи.

Фирмата предлага: изграждане на частни градини, вилни сгради и имоти по изготвен проект; реконструкция на съществуващи градини, паркове и градски пространства, улици и улични пространства; възстановяване на нарушени терени. Предлагаме и Абонаментни планове и Еднократни посещения за видовете дейности: Тревни площи Косене, торене, аериране, грапане и кантиране тревни площи; Валиране на тревни площи; Окопаване и др.

 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.