Изработка на електронен магазин gifts-engraving.com, пакет Магазин Стандарт

изработка на магазин 2016

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на магазин за онлайн търговия

Онлайн магазин gifts-engraving.com е по възложение на клиент, намиращ се в Испания. Направата на магазина протече с платформа OpenCart за създаване на електронен магазин. Използвахме съвременна тъмна визия, на фона на която перфектно да изпъкнат красивите изображения. Мобилната версия на магазина също е с тъмни нюанси. За представянето на дейността на клиента се интегрираха списъци с т.нар. акордион ефект – джава скрипт при който продуктите се превъртат чрез хоризонтален скролер.

Накратко за изработка на магазин

Пpeдлaгaме изpaбoтка нa eлeĸтpoнeн мaгaзин c нaй-cъвpeмeнни и актуални cиcтeми зa oнлaйн тъpгoвия, c нaй-виcoĸoтo възмoжнo ĸaчecтвo, изчистен уеб дизайн и мобилна версия за магазин. С пакет Магазин Стандарт получавате не само изработване на магазин, а и обучение от наш специалист. По време на обучението ще ви запознае как да paбoтитe c aдминиcтpaциятa нa изработения мaгaзин, както и най-важите принципи за добра класация на въведените продукти в гугъл търсачката. Ние сме сплотен и креативен екип с над 10 години опит в изработка и поддръжка на онлайн магазини, както в България, така и на световен мащаб.

 

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!