Изработка на магазин за мебели, milevbg.com – Магазин Макс

изработка на сайт за мебели

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на сайт за магазин за мебели

Представяме ви изработка на сайт за мебели, тип продуктов каталог с възможност за онлайн поръчки. Изработването на сайта включва различна и богата функционалност, така и професионален дизайн за магазин. Налична е и перфектна мобилна визия на магазин, съобразен с новите изисквания на Google за респонзив дизайн за сайт, което допринася за по-доброто класиране в търсачката. Сайтът е изработен с една от масово използваните платформи за онлайн търговия – OpenCart. Допълнително към нея разработихме възможност за атрибути на цветове и използвани материали на продуктите. Така един продукт може да бъде представен с няколко цвята като негова разновидност. В магазина е разработен вариант за поръчка на изплащане.

Накратко за сайт milevbg.com

„Милеви“ ООД започва дейността си през 2000 г. В момента дружеството  предлага производство и търговия с широка гама от мебели за дома и офиса, които са произведени от материали, гарантиращи високо качество и стил. Ние предлагаме комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, визия, индивидуалност и вкус. Предлагаме интересни и функционални решения за нестандартни условия.

 

Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!