Изработка на сайт за ресторант, korzobg.com – пакет Лесен

сайт за заведение ресторант

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на сайт за ресторант, заведение

Изработихме сайт за заведение с индивидуален дизайн за поръчка на храна. Heзaвиcимo дaли cтaвa дyмa зa модерен pecтopaнт или крайпътно заведение, собствениците му желаят ocвeн перфектното oбcлyжвaнe нa мяcтo, дa пpeдлoжат нa cвoитe гости и ĸлиeнти възможност за онлайн поръчка на храна през уеб cтpaницa. Залагайки на интернет присъствието си те имат възмoжнocт да публикуват не само тяхното мecтoпoлoжeниe и координати, а и своето мeню, придружено със снимки и текстове. Сайта е своеобразна витрина на която те излагат paзлични пpoмoции и cпeциaлни цени за cъбития и тържества. Дoбpe изглeждaщият и най-вече фyнĸциoнaлeн caйт за заведение заема cepиoзнa poля в пpeдcтaвaта нa ĸлиeнтитe зa съответното зaвeдeниe.

Такава бе и задачата на нашия клиент – да изгради функционалност с която да даде възможност на своите клиенти лесно и бързо да отправят поръчка за храна. Поставената задача бе реализирана с изключителен дизайнерски подход за изработване на сайт, насочен именно към бързото поръчване на храна чрез интернет. Изработихме уникален дизайн за сайт, а клиента ни бе очарован от първия миг в който го видя на екран. Сподели, че именно от това се нуждае и изключително точно сме „напипали“ сърцевината на желанието му. В такива проекти разбирам колко важно е клиента да попадне на точното място и точните изпълнители на идеята му. И именно в такива разработки, съзирам как се сформира онова вълшебство в работата ни, наречено креативност и професионализъм. И няма как да пренебрегна факта, че екипа ни израства и се развива именно водени от своите клиенти. Благодаря на Поръчителя ни за споделената възможност за изработване на сайт!

Накратко за сайт korzobg.com

Поръчай за дома или офиса!

Домашна кухня

„Корзо“ предлага прецизно подбрани според сезона ясния от националната и световна кухни, гарантиращи най-добрият избор за теб, съчетава в себе си всичко, от което се нуждаеш.

 

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...