Изработка на сайт за тунинг, hromtuning.com – пакет Лесен

изработка на сайт за тунинг

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на сайт за тунинг

Представяме ви един бърз и оптимизиран сайт за тунинг, създаден с помощта на най-модерни технологии за уеб програмиране на сайтове. Най-добрата оферта за качествена изработка на сайт за тунинг. Неограничено съдържание на сайт с лесна админ система и стилен дизайн за сайт.

Това е един сайт за тунинг с богата снимкова и текстова галерия на тунинговани от фирмата коли. Предлаганите авто аксесоари са категоризирани по марки, а самата система наподобява тунинг сайт магазин за авто аксесоари и цялостен tuning.

Накратко за сайт hromtuning.com

ХРОМТУНИНГ е с предмет на дейност- предлагане и търговия с аксесоари за автомобили, джипове,пикапи и бусове. Основната ни цел е предлагането на стоки с достатъчно високо качество на конкурентни цени за българския пазар.

Предлагаме ролбари, булбари, странични степенки, задни защити от хром-никел (неръждаема стомана), алуминий и полиуретан за автомобили, джипове, бусове,пикапи и камиони. Продуктите са сертифицирани по TS EN ISO 9001:2000 TUV и CE.

 

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!