Имиджов сайт avtostakla-ruse.bg, пакет Лесен

Изработка на сайт за автостъкла

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на сайт за автостъкла

Изработихме ефектен имиджов сайт за промотиране на сайт за продажба на автостъкла в интернет. Имиджовият сайт внушава опрелени нагласи в посетителите и задържа тяхното внимание върху предлаганата услуга – продажба на продукти. Ползваната услуга е комплексна – изработване на имиджов сайт с включен индивидуален уеб дизайн и програмиране на специални ефекти. За по-добро представяне на промоционалните цени на фирмата бяха разработени съвременни джава скриптове. Внедрихме всички текстове от тях в редакционен админ панел.

Това е идеалния избор за фирми, които искат техния бизнес да има свое място в интернет. Ние ще направим всичко необходимо, за да бъде представянето ви в интернет на високо ниво и да впечатли бъдещите и сегашните ви клиенти и партньори – ние създаваме креативни имиджови сайтове на професионално ниво.

Накратко за сайт avtostakla-ruse.bg

Предлагаме пълна гама автостъкла – предни, странични, задни и огледала за всички модели леки и товарни автомобили и резервни части за всички модели Toyota, Kia, Daewoo, Hyundai. Извършваме демонтаж на автостъкла, монтаж на автостъкла, гаранция за извършения от нас монтаж. Предлаганите от нас автостъкла осигуряват климатичен комфорт. Те отразяват топлината през лятото и я задържат в купето през зимата. Това е възможно благодарение на невидимо многослойно покритие върху вътрешния стъклен слой на триплекса, което отразява инфрачервените слънчеви лъчи.

 

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.