Направа на магазин за бельо, stil-mm.com – пакет Магазин Стандарт

направа на магазин за бельо

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Направа на магазин за бельо

Представяме Ви изpaбoтвaне на oнлaйн мaгaзин c мoбилнa вepcия, напълно oптимизиpaна зa paбoтa c различни мoбилни ycтpoйcтвa (cмapтфoни, тaблeти и GЅМ тeлeфoни). Изработеният електронен магазин е c мнoгo възмoжнocти в съчетание със семпъл, но eфeĸтeн уеб дизайн.

В днешно време електронната търговия е предпочитаният начин за покупко-продажба на стоки и услуги, не само по цял свят, а и вече и у нас. Основното място за успешна електронна търговия чрез сайт е добре работещия ефектен онлайн магазин. Ние разполагаме с професионален опит, за да помогнем на всеки един търговец в създаването на отлично функциониращ онлайн магазин. Няма да е гръмко ако кажа, че работим с не само с ентусиазъм, креативност и професионализъм, а и със сърце!

Накратко за сайт stil-mm.com

В Онлайн магазин Стил-ММ може да намерите богат асортимент от дамско и мъжко бельо, бельо за бременни и кърмещи жени, еротичнo бельо, нощници, пижами и бодита.

При нас ще откриете и много голям избор от модели и цветове на шалове, шапки, ръкавици, пончо, пелерини от еко кожа, плажни шалове и аксесоари, както и малки шалчета тип „фишу“. Освен богат асортимент от стоки на достъпни цени, ние се стремим да осигурим за нашите клиенти лесна поръчка и бърза доставка, както и консултации за всичко което Ви интересува относно предлаганите от нас продукти.

 

Виц за отмора

Истинският IT-програмист се бръсне пред уеб-камера вместо пред огледало.