1. Начало изработка сайт
  2. /
  3. /
  4. Направа на сайт за мартеници martenici-bg.com, пакет Лесен

Направа на сайт за мартеници martenici-bg.com, пакет Лесен

Изработка на сайт за мартеници

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на сайт за мартеници

Създадохме сайт за мартеници с уеб базиран софтуер за поддръжка и редакция на сайтове. Съчетахме професионална изработка на сайт с чудесния ImpressPages CMS, базиран в основата на т.нар. пакет Лесен. Пакет Лесен е не само предпочитан от нашите клиенти, а от нас самите. Той се характеризира с ниска цена за изработване на сайт, но същевременно благодарение на административната му система се превръща в инструмент за развитие във времето на самия сайт – развитие, което не всяка система може да предложи. Предназначен е както за създаване на нови сайтове, така и за сайтове имащи нужда от богато съдържание и бързото му и лесно създаване.

Накратко за сайт martenici-bg.com

Ние в „МИР – МАР“ произвеждаме мартеници от 2003г. През всички тези години натрупахме доста опит и сега за сезон 2016г. сме подготвени с много актуални модели. Предлагаме висококачествена изработка на най-ниски цени.

Предлагаме както класически мартеници, така и фирмени мартеници, мартеници гривни с надписи и имена, а също и богата колекция от детски мартеници.

 

 

 

 

оценка / 5 ; гласове:

Виц за отмора

Двама интернет маниаци се засякли в скайпа и единият казал:
- Какво става с теб, как си?
- Мани... имам мускулна треска на пръстите.
- От какво бе?
- Снощи се засякохме с едни приятели в скайп и до сутринта пяхме песни ...