Създаване на информативен сайт elero-bg.com, пакет Лесен

изработка информативен сайт

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработване на информативен сайт

Самата изработка на информативен сайт съчетава в себе си модифициране на темплейт, инсталация на система за поддръжка на сайт, създаване на конструкция от страници и меню, внасяне на информация. Пакет Лесен съчетава всички изброени услуги в едно цялостно решения за изработване на бизнес сайт.

Направеният сайт отговаря на всички иновативни технологии за създаване на сайт. Спазени са най-високите изисквания за дизайн, програмиране и стилизирано качество. Ведно с това благодарение на предоставената ни информация от фирмата поръчител, възпроизведохме перфектен сайт каталог с информация за предлагани от тях продукти. Не отстъпва по качество и изработената от нас мобилна визия на сайта. Обобщено това е съвременния уеб сайт – дизайн с богато съдържание!

Накратко за сайт elero-bg.com

Elero е премиум марката за ролетни щори и слънцезащитни продукти в рамките на италианската Nice Group. Nice SpA е основана в началото на деветдесетте години, като прави дизайни, произвежда и продава решения за автоматизация за врати, гаражи, пътни бариери, паркинг системи и т.н. Половин век от историята на компанията – с всичките му върхове и спадове, много иновации и постоянно качество на германско производство. Клиентът е главният генератор на идеи за всеки служител, дългогодишните взаимоотношения с клиентите са решаващи за успеха. От създаването си, Elero обслужва интересите на собствениците на сгради, занаятчии, архитекти и производители на системи. Поради това предоставя добра услуга и развива специално съобразени и иновативни продукти, които са наистина необходими.

 

 

 

Виц за отмора

- Миналата седмица се ожених!
- Поздравления! И тя ли е програмист?
- Не.
- Опа...че тогава за какво си говорите?!