Изработване на електронен магазин – hubavo.eu, пакет Магазин Стандарт

onalin magazin hubavo.eu

Направа на електронен магазин – hubavo.eu

Предлагаме разработка на сайтове за електронна търговия с уникална мобилна визия. Изработване на онлайн магазин е процес, при който се работи с мисия за улесняване на търговската дейност при онлайн продажба на стоки или услуги. При направа на електронен магазин следва да съчетае добро онлайн  обслужване, лесно навигиране с подходяща категоризация на продуктите в уеб сайта, както и удобно електронно разплащане. Всичко това съобразихме за създаване на електронен магазин. Разработихме онлайн магазин със стратегия, която хармонира на клиентския бранд. В тази разработка на сайт магазин може да видите автоматично свързване на продуктите по вид. Така се  цели подходящо електронно предлагане към посетителя именно от продуктовата гама, която го интересува. 

В онлайн магазина им вгpaдeни възмoжнocти зa oпции нa пpoдyĸтитe – eдин пpoдyĸт с нeгoви вapиaнти  /размери, цветове/. Няма ограничение за броят снимки на всеки продукт. И нещо изключително удобно при изработка на електронен магазин – автоматично преоразмеряване на качените изображения. Автоматично се генерират умалени изображения, готови за използване в онлайн магазина. Сайтът е-магазин разполага с модули за промоционални продукти, най-нови продукти, а също така и препоръчани продукти.

Накратко за сайт hubavo.eu – София

HUBAVO. EU е магазин КРАСОТАТА като начин на живот.

Красиви, качествени и практични – това са продуктите на HUBAVO.EU.

Вярваме, че домът трябва да бъде уютен и удобен и подбираме за вас продукти от над 50 доставчика.

Голяма част от продуктите ни могат да се превърнат в желан подарък за сватба,раждане на ново бебе, нов дом, юбилей, дипломиране, св. Валентин, Коледа и всички значими събития във вашия живот и живота на другите.

HUBAVO.EU е проект, който се надгражда непрекъснато. Той е място за среща между Вашите идеи и нашите възможности. Индивидуалните Ви търсения са нашата най-голяма страст.

Основната задача на HUBAVO.EU е  да създаде позитивна емоция. За да бъде възможно това ние се стремим да работим с Хора, не със стоки, с обмяна на емоции, не на средства, с мечти, не с прозаичност.

В HUBAVO.EU си дават среща едни от най-известните производители на аксесоари за дома, текстил за дома, декорация, мебели, подаръчни стоки. 90% от предлаганите продукти са с европейско качество. Доверете ни се за кухнята, банята, спалнята, дневната, дворното пространство или по празничен повод – можем да ви гарантираме само, че след като получите желаният от Вас продукт ще ви стане ХУБАВО.

 

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.