Изработване на сайт електронен магазин – margobg.com, пакет Магазин Стандарт

Изработване на сайт електронен магазин

Изработване на онлайн магазин – margobg.com

Тук ще ви представим изработка на качествен сайт, притежаващ не само професионален дизайн, а и отлична функционалност. При това изработване на сайт магазин бе на разумно ниска цена в сферата на предоставяните ни услуги за изработка на онлайн магазини.

За нашият клиент професионалното изграждане на неговата интернет страница бе изключително важно, тъй като той целеше създаване на сайт, с чиято помощ да представи фирмата си и своите продукти в интернет пространството.

Целта за направа на електронен магазин бе сайта тип магазин да превърне потенциалните посетители в бъдещи клиенти на фирмата.

За това изработихме сайт магазин с атрактивна, изчистена и привлекателна визия, инсталирахме лесна и удобна система, предоставяща функционалност за електронно пазаруване на съвсем достъпно ниво.

Сайтът магазин се отличава със стилизирано и добре подредено категоризирано съдържание.

Накратко за сайт margobg.com – София

Предмета на дейност на магазини „Марго“ е търговия с бельо – дамско, мъжко и детско, нощници, пижами, бански костюми, чорапи, чорапогащи и конфекция от трикотаж. Ние предлагаме богат асортимент на стоки от търговски марки доказани на българския и чуждестранен пазар. Разполагаме с продуктите на италиански, гръцки, турски и др. производители. Някой от които са: Боретти, Девас, Евита, Ивон, Киа, Лорд, Маги М, Марис, Перфект, Рим, Сия, Спико, Статера, Тяпти, Golden Lady, JEL, FORMeasy, Leilieve, Lemila, Lilly, LORMAR, M.I., NBB, ORCIDE, Pink Angel, POMPEA, ROBERTA, ROJ, SieLEI.

На разположение на клиентите е интернет страница, предоставяща възможност за навременна информация за стоки, цени и възможности за доставка.

 

Виц за отмора

Хит на пазара! Женско огледалце с вграден 'Фотошоп'.