Изработване на фирмен сайт за обзавеждане entidi1.com, пакет Лесен

изработване фирмен сайт за обзавеждане

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработване на фирмен сайт за обзавеждане

Представяме изработка на сайт за мебели и обзавеждане, както и оптимизация на мебелен сайт. Изработихме фирмен уеб сайт за мебели и обзавеждане. Динамичният сайт е с богат асортимент и албуми с изображения за обзавеждане и декорация, дизайн на кухни, бани, всекидневни, спални, детски стаи. Лесната администрация за поддръжка на сайт позволява на клиента по всяко едно време да добавя нови изображения, както и да модифицира уеб дизайн, бутони и вътрешни страници. Направеният мебелен сайт е триезичен, снабден с оптимална мобилна версия за перфектна визуализация на съдържанието.

Накратко за сайт entidi1.com

Фирмата изработва мебели по индивидуални проекти, снимка или рисунка на клиента. Използва различни видове материали и цветове според предпочитанието на клиента. С дейността си по изработване и монтаж на мебели се стреми да комбинира красив външен вид и практичност с уникален дизайн. Професионализъм, качество, кратки срокове и приемливи цени.

http://agromagazin.bg

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!