Изработка на сайт за доставка на храна, planetfood.bg – пакет Магазин Стандарт

Изработка на сайт за доставка на храна, planetfood.bg – пакет Магазин Стандарт

Изработка на сайт за доставка на храна

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


Изработване на сайт за доставка на храна

Представяме ви изработка на сайт за онлайн поръчка и доставка на храна. Направеният сайт предлага разнос на храна за Русе. За направа на сайт за доставка на храна е използвана CMS система, тип електронен магазин с админ панел изцяло на български език. Направен е онлайн сайт каталог за доставка на храна по домовете. Изработихме сайт с индивидуален уеб дизайн, като съчетахме бърз преглед на сайт с продукти за доставка с количка за онлайн поръчка на храна. Потребителите имат възможност да поръчат храна за в къщи с няколко бързи клика без регистрация. Разработено е уникално падащо меню за представяне на категориите продукти.

Накратко за сайт planetfood.bg

Planet Food е заведение в Русе. Предлага богат избор на добри цени. Разполага с 100 места вън, 20 места вътре и Ви забавлява с поп музика. Ресторант Planet Food Русе има сайт за онлайн поръчка и доставка на храна за вкъщи и офиса. Идеята за заведението възниква в резултат на пътуванията на собствениците по света. Опитваме се да пренесем атмосферата на заведенията в Германия, Италия, Турция, САЩ и чрез предлагане на типични за тези страни храни и напитки.

http://agromagazin.bg

 

Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!