Изработка на сайт за ремонти avarien.bg, София, пакет Лесен

изработка сайт за ремонт

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Изработка на информативен сайт за ремонт

Изработен уеб сайт за ремонти с административна система и мобилна версия. За изработка на сайт за ремонти използвахме съвременна мобилна визия за сайт, характеризираща се с лесна навигация и интуитивно навигиране в информацията за предлаганите услуги. В началната страница създадохме слайдшоу с водещите услуги на фирмата с цел насочване вниманието на посетителя към важните елементи в сайта. Вътрешните страници са разработени с подробна информация и изображения. Създаденият съвременен сайт е снабден с административна система от пакет Лесен. Администрацията също разполага с мобилна визия, така че да е използваема дори и през смартфон с малък екран.

Накратко за сайт avarien.bg

Зад Avarien.bg стои екип от мотивирани професионалисти, посветени на предоставянето на бързи и качествени услуги в областта на спешните ремонтни дейности във Вашия дом или офис.

Освен спешните ремонтни дейности, предлагаме още професионални услуги като почистване и абонаментна поддръжка на сгради и съоръжения, изготвяме ВиК и Електро проекти, както и техническа поддръжка на общи части и сградни инсталации в рамките на гр. София и околностите.

Фокусът и ангажираността към клиентите и сътрудниците ни е наш приоритет и неизменна част от нашата мисия да Ви служим.

http://agromagazin.bg

 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.