Магазин за резервни части agromagazin.bg, пакет Магазин Стандарт

направа на сайт магазин

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Направа на сайт магазин за резервни части

Представяме ви изработка на сайт за резервни части за трактори, комбайни и др. Сайтът тип онлайн магазин е свързан с програма за складова наличност. Разработката на сайта отново и безспорно доказва, че интернет магазин не е само термин от електронната търговия, добре структурираният каталог в уеб проекта за изработка на сайт е задължително условие за съвременно развитие на продажбите както на едро, така и на дребно. Перфектната мобилна визия на сайта спомага за удобно възприятие на представените резервни части, а семплият дизайн за уеб сайт прави лесно навигиране през наличните категории.

Сайтът магазин е изработен с платформа OpenCart. Това е една съвременна, изключително мощна и гъвкава професионална CMS система за електронна търговия. Същевременно с това OpenCart се отличава с лесен и интуитивен админ панел, изцяло интегриран на български език.

Накратко за сайт agromagazin.bg

Създадена през 1995 г. с предмет на дейност внос и търговия на едро и дребно с резервни части за трактори, комбайни и прикачен инвентар. Освен традиционно доставяните оригинални резервни части за трактори МТЗ, Т150, ДТ75, ЮМЗ, Т40, Т25, Т16, комбайни ДОН1500, СК-5 НИВА, сеялки и култиватори СЗУ, СПН, КПС , предлага вече части и за западна техника. Изработваме и всякакви видове хидравлични маркучи. Складовата база за машините е позиционирана в гр. Русе. Поддържа складови наличности от над 12000 позиции в централния склад в град Русе.

 

http://agromagazin.bg
Виц за отмора

В работата имаме много як принтер - съдейки по звука,
той сам обработва дървесината и си приготвя хартията!