Направа на онлайн магазин eco-otoplenie.bg, Бургас – пакет Магазин Стандарт

направа онлайн магазин

 


Adobe PhotoshopCSS стиловеJavaScript език за програмиранеHTML език за програмиранеPHP език за програмиранеMySQL база данни


 

Направа на сайт онлайн магазин

Представяме ви изработка на онлайн магазин на добра цена – пакет Магазин Стандарт. Система OpenCart задоволява изцяло нуждите на всеки един клиент – неограничен брой категории и продукти, модули за различни разплащания и доставки, филтри и опции към продуктовата гама, отстъпки и промоции, и най-доброто – отворен код за допълнителни разработки според индивидуалните нужди на поръчителя за изработване на е-магазин. На световният пазар съвременни дизайнери и разработчици предлагат голям обем от темплейти, снабдени с мобилна визия за сайт.

Накратко за сайт eco-otoplenie.bg

Фирма „СЛАВОВ” ООД е създадена през 2007 г. в гр. Бургас с основна дейност проектиране, изграждане и сервиз на слънчеви инсталации. Бързо навлизащите алтернативни екологични източници на енергия разгръщат обхвата на дейност и в същото време увеличават спектъра на услуги в организацията. Отоплението става част от портфолиото й през 2012, а това дава допълнителен тласък към реализирането на все по-големи икономии на енергия за бъдещите клиенти.

„СЛАВОВ” ООД държи на своите позиции, като се стреми да задоволява нуждите на всички браншове.

http://agromagazin.bg

 

Виц за отмора

Какво казва детето на програмист, като се роди?
Hello World!