Направа на сайт за завод, пакет Мини – kirkovo-ltd.com

Изработка на сайт за завод

Сайт с продуктов каталог за завод Кирково ООД. Сайтът е изработен с базов пакет Джумла, като притежава всички нужни функционалности за едно успешно представяне на фирмена дейност и продуктов каталог. Продуктовият каталог е разработен на база неограничен брой страници за всеки продукт, добавяни в категории и подкатегории. Използваният дизайн за изработване на сайт – каталог е тип безплатен темплейт, който доработихме и оформихме така че да пасва на стила на фирменото рекламно представяне на Киркоро ООД.

Изработване на сайт с фирмен каталог за продукти

За да разгърне своята дейност и представи предлаганите си продукти, клиента ни избра изработване на сайт с продуктов каталог

Изработка на сайтс продуктов каталог – kirkovo-ltd.com

Сайт kirkovo-ltd.com е сайт с катологизираща система с категории и подкатегории, съдържащи прозводствени продукти. Всеки продукт е разположен в отделна страница с технически характеристики. Така от една страна се предоставя пълна техническа информация за конкретния продукт, а от друга страна всеки продукт участва в класирането и съответно позиционирането му в търсащите система. Това е начин, Гугъл да издигне сайта на челни позиции, тъй като в себе си той съдържа много богата информация и ключови думи за всеки продукт.

Уеб дизайн и изработване на сайтове kirkovo-ltd.com

Накратко за фирмен сайт kirkovo-ltd.com

„КИРКОВО“ ООД е специализирана в производството на: хидравлични цилиндри: стандартни, специални и телескопични до Ø200mm, L=3000mm; главни спирачни цилиндри и усилватели, инч-клапани (ЦУИК); ръчни хидравлични помпи; вакуум помпи; маслени филтри за високо налягане от 63 до 320 Bar; стойки пневматични за минна промишленост; къртачи; въртящи устройства предназначени за вграждане в хидравлични системи служещи за разпределение на хидравлични потоци при ротиращи възли.

„КИРКОВО“ ООД изпълнява поръчки за Германия, Франция, Дания, Швейцария,Италия, Русия, САЩ, Македония, Югославия. Наши клиенти са пътно-строителни компании, производители на селско-стопански машини и много други които използват хидравлични цилиндри и маслени филтри.

 

 

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.