Админ система на сайт Визитка

Сайт визитка се характеризира с изключително лесен и интуитевен интерфейс на системата за поддръжка и редакция. Тук може да видите екрани от административната част.

{loadposition gallery}

Админ система при изработка на сайт Визитка

Сайт визитка разполага с перфектно лесна и интуитивна админ система за поддръжка и редакция на Вашия нов сайт. Всички наши клиенти без никакви проблеми си поддържат сайта актуален. Споделят, че админ системата им е "пръв приятел", а прилежащия уеб редактор наподобява работа с програма Word, откъдето и идва и лекотата с боравенето на административното приложение. Дори и дете без технически познания би се справило с редактиране и поддръжка на сайт визитка. Не е нужно да наемате фирма, или пък да заплащате месечни такси за поддръжка на сайт. По всяко едно време на денонощието админ системата е на ваше разположение. Не е нужно да сте в офиса, за да боравите с нея, може да я ползвате и в планината, стига да имате компютър и интернет на разположение.

С лекота ще поддържате своя сайт визитка: редактирате и форматирате текстове, качвате изображения, добавяте нови страници и т.н. При големите сайтове тип магазин, каталог, фирмен форум или блог, административните системи са доста обогатени с допълнителни функции и настройки. Това доста често обърква собствениците на уеб сайтове и ги затруднява при боравенето с админ панела. Споделят, че след изработка на сайта се принуждават да ангажират фирма или лице за поддръжка на сайта.

Админ системата е снабдена с допълнителни полета за попълване на мета данни за всяка една интернет страница от сайт визитка. С помощта на тези полета, всяка една страница има възможност за по-добра класация в Google търсенето. Задължително попълвайте тези полета, така влияете на SEO оптимизацията на вашия сайт.

Виц за отмора

Как да върнем младите хора към религията?'
Отговор:'Пуснете безплатен WiFi в църквите