• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Админ панел за редакция и поддръжка на безплатен сайт

Посещения: 5828 Категория: Статии за изработка на сайт

Админ системата е уеб базирано приложение, което е инсталирано към вашия сайт, но в отделна директория. Системата, която ние използваме се отличава със своята лекота на използване. Тя е особено интуитивна и не е необходимо специално обучение за боравенето с нея. Админ системата е онлайн достъпна от всеки компютър свързан с интернет.  Достъпът до админ система се осъществява посредством специално криптирана парола. След въвеждането на правилната парола имате на практика вие или вашите служители  неограничена възможност за да държите своя сайт под пълен админ контрол. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата !

В тази страница ви представяме няколко скрийншота /снимка на екран /. С тяхна помощ може да добиете представа за това как функционира админ система за уеб сайт. Админ системата е изключително интуитивна и лесна за употреба. Буквално с няколко клика създавате и редактирате вашите уеб страници. Поради тази причина твърдиме, че поддръжката на уеб сайта ви, не изисква никакви познания по интернет приложения и уеб спесификации.

Екрани от админ система

Виц за отмора

Въпрос към системният администратор:
- Как мога да свържа лаптопа и телевизора без кабели, за да мога да гледам филми на него?
Отговор: Използувайте скоч! За целта, залепете лаптопа точно посредата на екрана на Вашия телевизор и тогава гледайте филми.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.