• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на сайт с админ панел, администрация за сайт

Посещения: 4296 Категория: Админ система на Joomla сайт

Заредете си интернет браузър Internet Explorer

В лентата изпишете адреса: http://vashiyasait.com/administrator *или от служебното писмо което сме ви изпратили кликнете на пътя към админ панел за редакция и поддръжка на уеб сайт.  Ще се зареди следният екран:

В служебното писмо, което сме ви изпратили има данни за логване в админ панел. В първия ред впишете потребител, а на втория паролата. Админ системата различава малки и големи букви, затова точно въведете административните данни или направо ги копирайте от служебното писмо.

Моля, запазете тези данни на локалния си компютър и не ги препращайте на никой, освен на оторизирани лица, които ще имат достъп до управлението на вашия сайт.

При правилно въвеждане на данните ще се зареди следния екран*

* Може да продължите със следващата статия по темата

СЪВЕТ! Може да запазите този адрес в раздел Предпочитани /Favorites/ в самия Internet Explorer. В зависимост от версията която ползвате на бълг. или на английски използвайте следното меню - Предпочитани - Добяване на Предпочитани или в английска версия Favorites - Add to Favorites. Така следващия път, като трябва да посетите админ панела за редакция и поддръжка на уеб сайт, ще намерите препратка направо в меню Предпочитани /Favorites/.

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.