• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

autohit.bg

Посещения: 3056 Категория: Завършени сайтове 2008


Вносител на авточасти

Изработка на сайт пакет Класик, допълнителен модул за теглене на документи, индивидуален шаблон за уеб сайт, модул за двуезичност на интернет страници

 http://www.autohit.bg

Съдържание на пакет уеб сайт

  • изграждане на уеб сайт пакет Класик
  • модул продукти
  • модул теглене на ценови листи
  • модул за езичност

Накратко за клиента

АУТО ХИТ ООД е търговска компания – вносител и дистрибутор на авточасти, производство на водещи европейски и японски фирми.

Основана през 2002 г., компанията се развива интензивно и днес е една от водещите в тази област. Потвърждение на това е доверието, което са оказали фирмите GKN, MANN+HUMMEL, VICTOR REINZ, TEXTAR, FEBI BILSTEIN, DENSO, RECORD, DAYCO, LPR, BEHR и др, предоставяйки на Ауто Хит ООД възможността за работа с техните високо качествени продукти.

Фирмата разполага с основен склад в гр. Русе и складове в гр. София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Благоевград и Хасково. Благодарение на отличните продукти, които предлага, днес Ауто Хит ООД се нарежда сред предпочитаните доставчици на авточасти.

Висококвалифицираните кадри на фирмата осигуряват качествено и бързо обслужване на магазини, сервизи и крайни потребители в цялата страна. Основно правило в работата с нашите над 1 000 клиенти от цяла България е коректност и максимално добър сервиз.

 

Виц за отмора

- По какво човека прилича на компютъра?
- Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуера.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.