Подробна информация за изработка на сайт с пакет Фирмен

Изработката на сайт е вече детска игра! Революционна технология за създаване на страници – „плъзнете и пуснете“. Вмъкнете видео клипове, текстове, снимки, форми, фото албуми, секция с въпроси, файлове за теглене или таблици с помощта на революционната технология – дръпни и пусни. Без технически умения! Просто влачете и пускайте в страниците си. Редактирането на един уеб сайт спестява време и усилия с този софтуер. Разхождайки се като посетител в сайта, вие може да кликнете и да промените съдържанието си, без да губите време – променете директно в самата страница. Ако имате нужда от изработка на информативен тип сайт – не пропускайте възможността да прочетете тази статия, да видите демо версията и админ системата му.

В потребителската част на демо версията ще видите примерно съдържание на информативен уеб сайт с включени няколко езика. Наличната информация в демо версията за изработка на сайт е примерна и е взаимствана от интернет. Включени за различни блокове от текст, снимки, албуми, флаш, клипове, файлове за теглене, въпроси и отговори за да може да видите как те са поставени в различни страници на един уеб сайт.

В административната част след като се логнете с данни – потребител: proba парола: proba ще се запознаете с уникалната система за изработка на уеб сайт, основаваща се на технологията „дръпни и пусни“. Създайте си свои блокове от информация като изтеглите и пуснете дадена икона с модел за съдържание. Прегледайте възможността за добавяне на нови езици, страници и мета информация за тях.

Административната система може да прегледате като заредите следния адрес:
http://test.sitemo.net/admin.php с данни за потребител proba и парола proba

Направа на страници с пакет Фирмен е едно наистина приятно занимание.

Развихрете си въображението! Вече не е нужно да знаете HTML и CSS (тагове, стилове и др.) за да си направите вътрешни страници в уеб сайт. Искате да форматирате текст: получер, курсив, подчертан, цвят, стилове, параграфи, нови редове … Всички стилове са възможни с съвременния уеб редактор. Редакция в сайта – просто се логнете и редактирайте директно в самия уеб сайт. Плъзнете и пуснете – видео килопове, снимки, албуми, файлове за теглене, … просто дръпнете тяхната иконка и ги пуснете в сайта. Уеб сайт Фирмен е SEO оптимизиран – приятелски адреси и мета полета за добра класация в Гугъл. Сайт на много езици – създаване на допълнителни езици за сайта с няколко клика.

Характеристики на динамичен уеб сайт Фирмен

Изработка на уеб сайт Фирмен технология – плъзнете и пуснете
Изработка на уеб сайт Фирмен възможност за текстове, таблици и графики
Изработка на уеб сайт Фирмен качване на снимки, албуми от снимки и лога
Изработка на уеб сайт Фирмен вмъкване на видео, флаш, файлове за теглене
Изработка на уеб сайт Фирмен многоезичен сайт
Изработка на уеб сайт Фирмен създаване на форма за контакти, поръчка и др.
Изработка на уеб сайт Фирмен създаване на раздели с въпроси и отговори
Изработка на уеб сайт Фирмен редакция директно в сайта

Административната система за управление на уеб сайт Фирмен

Административната система за управление на уеб сайт Фирмен е изцяло на български език. Това е една революционна система за редакция и поддръжка на уеб сайт с помощта на технологията „плъзни и пусни“. Пакета уеб сайт е предназначен за хора които искат сами да градят вътрешните си страници чрез лесен и интуитивен уеб редактор. Прегледайте екрани от админ система на уеб сайт Фирмен, като всеки номер на екран може да намерите текст и описание в подробната информация за Изработка на уеб сайт Фирмен.

Цена и изплащане на изработка на сайт пакет Фирмен

 • без домейн и хостинг
 • без изплащане
 • 1-ва вноска 275.00 лв.
 • общо: 275 лв.
 • само с домейн име
 • без изплащане
 • 1-ва вноска 310.00 лв.
 • общо: 310 лв.
 • само с хостинг план
 • с изплащане
 • 1-ва вноска 205.00 лв.
 • 2-ра вноска 105.00 лв.
 • общо: 310 лв.
 • с домейн и хостинг
 • с изплащане
 • 1-ва вноска 240.00 лв.
 • 2-ра вноска 150.00 лв.
 • общо: 390 лв.

В цената за изработване на сайт Фирмен са включени следните параметри:

> инсталация и настройки на CMS система за създаване на сайт Фирмен
> настройка на административен панел за обслужване на сайта
> инсталация и настройки на темплейт за сайта
> изграждане на структурни менюта за съдържание на сайта
> първоначална направа на начална и вътрешни страници / до 10 броя /
> обработка на лого и графични елементи за сайта / до 20 броя /

При нужда от разширяване на параметрите / първоначално направени страници, обработка на изображения, настройки и промяна на уеб дизайн/ е нужно предварително да се уточнят подробностите, за да се рекалкулират в офертата за изработване на сайт.

Подробно описание на динамичен уеб сайт Фирмен

Потребителска част на уеб сайт Фирмен

Пакет Фирмен се използва за създаване на информативни уеб сайтове – както за фирмени сайтове, така и за направа на лични сайтове. С негова помощ се изгражда една система за сайт, включваща в себе си неограничен брой вътрешни страници и подстраници за интернет, админ система за обслужването им, както и поддръжка на многоезичен вариант на уеб сайт. Бързо изграждане на многоезикова версия на уеб сайт. Добавянето на нов език в уеб сайта става с помощта на два клика в админ системата. Това е проста задача, за която не е необходимо да имате технически умения, или да заплащате на специалист, който да доинсталира допълнителна езикова версия за уеб сайт. Автоматично със създаване на нов език, се дублират менютата към които може да поставите нови вътрешни страници, които да отговарят на избора на този нов език.

Уеб сайт пакет Фирмен съдържа в себе си система за въпроси и отговори. Принципа на работа им е следния: на екран се показват въпросите. При кликане на въпрос се разтваря допълнително поле с отговора. При повторно кликане се скрива полето, така че пред посетителя на уеб сайта да стоят въпросите за да навигира бързо и лесно в тях. С лекота в сайта се поставят и качват файлове за теглене и видео клипове. Възможност за изработване на множество мини галерии, работещи на принципа на лайт ефект – при кликане на снимка се показва прозорец с уголемено изображение.

Два вида менюта в уеб сайта – горно и ляво меню. Менютата има ефект на разлистване, така че когато дадена уеб страница има вътрешни подстраници, при кликане на бутон за главната страница се разлиства и вътрешно меню с подстраниците. В пакет уеб сайт Фирмен има поле за търсене което е изградено на принципа на „гъгъл търсене“. Това означава че всяка вътрешна страница в уеб сайта си има свой ранг за дадена ключова дума, и затова при търсене на ключови думи в сайта от посетител най-подходящото съдържание излиза първо.

Вградена RSS функция. Така може да информирате читателите на уеб сайта за нови статии във вид RSS. В админ системата се избира кои страници да участват в RSS канала. Ядрото на уеб сайт пакет Фирмен сам генерира карта на сайта, особено полезна за търсещия бот на Google, което е още един белег на добре СЕО оптимизирана система. Уеб сайт пакет Фирмен съдържа антиспам защита за всички видове форми които създавате през админ системата. В пакета има и вградена система за отчитане на грешки на сайта. Като при отчитане на някаква грешка в сайта, администратора получава уведомителен имейл.

Административна част на уеб сайт Фирмен

Изключително приятелски настроен интерфейс за изработка и поддръжка на уеб сайт. Редакцията на страниците се извършва в самия уеб сайт. За целта са програмирани предварително нужни  блокове от информация за изработване на един уеб сайт. Тези блокове са: заглавие, текст, текст + заглавие, снимка, снимка + текст, албум от снимки, таблица, въпроси, файлове за теглене, видео, форма за контакт или запитване. Допълнително всеки един такъв блок си има вградени функции, стилове и оформления.

След като се логнете като администратор / екран 1 / в горната част на сайта се зареждат икони със специалните джаджи / екран 2 / , които изброих. И тук започва интересната част за изграждане на една интернет страница – кликате на дадена икона, задържате и я извлачвате там където искате да поставите информация в сайта. Попълвате полета, записвате и готово ! Имате допълнителни икони за преместване на даден блок от информация нагоре или надолу в сайта. Може да скриете временно даден блок с помощта на иконка „око“. След като се уверите че направето ви допада, записвате и сайта е вече обновен. Джаджите които са на разположение в админ системата за създаване на страница в уеб сайт са:

 • Текст / екран 3 / -за въвеждане на текстова информация в уеб сайт
 • Заглавие – за въвеждане на заглавие. Като предварително са оформени три стила на големина за заглавията
 • Заглавие и текст – въвеждане на заглавие, последвано от текстов блос в уеб сайт
 • Снимка / екран 5 / – качване на една снимка в уеб страница
 • Снимка с текст / екран 4 / – качване на снимка, която ще бъде отляво или отдясно /избор от меню в админ системата/ обрамчена с текст
 • Галерия / екран 5 / – няколко снимки които се показват в сайта с лайт ефект на зареждане – мини галерия
 • Лого Галерия – качване на файлове тип лога
 • Разделител / екран 6 / – вмъкване на линия или тясно празно пространство
 • Въпроси / екран 7 / – организиране на секция въпроси и отговори за уеб сайт. При кликане на въпрос се разтваря под него отговора
 • Качване на файлове и  видео клипове / екран 8 /
 • Конфигуриране на форма за контакт с полета / екран 9 / – създаване на форма за контакт, като сами определяте вида и броя на полетата в уеб формата
 • HTML код – специално поле за поставяне на джава скрипт ефекти, код на брояч, фейсбук кутия и т.н.

Всички тези джаджи изключително улесняват изграждането на уеб сайт. Поставянето на информация в пакет уеб сайт Фирмен е като детска игра!

Специална секция за менютата в уеб сайт Фирмен/ екран 10 / – Кликнете на стрелкичките за да се разстеле наличното меню. Тук може да създавате нова страница, да редактирате името на бутон, да копирате интернет страница от едното в другото меню, както и да изтриете ненужна страница. Тук е мястото / екран 11 /  където на бутон SEO трябва да попълните мета заглавие, мета описание и мета ключови думи. Попълването на тези полета ще ви гарантира добра класиция в Google.

Раздел Езици / екран 12 / – тук са наличните езици в уеб сайта. Лесно и бързо се добавя нов език. Възможно е да промените реда на показване на езиците в уеб сайта, като използвате иконките „зелени стрелки“.
За нуждите на SEO оптимизация са предвидени т.нар. „приятелски адреси“ – като съществуват специални полета в админ системата / поле URL / където може да изпишете с какъв адрес да се визуализира дадена страница. По последни сведения Гугъл бота обръща голяма внимание на наличието на ключови думи в адреса на страницата / URL /. Автоматично създаване на карта за уеб сайт, също особено важна при обхождане на търсещия бот във Вашия уеб сайт.

Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.