• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на флаш портфолио за сайтове

Посещения: 3206 Категория: Допълнителни компоненти за уеб сайт

Префектно флаш портфолио, с неограничен брой категории. Хубав ефект на флаш разлистване.


Компонент за създаване на онлайн издания, списания и фото албуми с реалния ефект за обръщане на страниците.

Компонента за флаш портфолио Ви дава възможност да се изгради зашеметяващи публикации за онлайн представянето на вашия уеб сайт. Вие не се нуждаете от никакъв специализиран софтуер за флаш обработка. Ефекта на прелистване е най-добрият начин за създаване на дигитални издания като публикации, списания, брошури, каталози, списания или доклади.

Направете си флаш флип книги без флаш програма!

  

За наш клиент magazine-us.com сме използвали компонент за флаш разлистване. Чудесен флаш ефект и забележете без използване на специфични програми за обработка на флаш. За това Флаш портфолио предварително се изработват изображения, които поставени в специална категория на сървъра се разлистват на екрана. На помощ на потребителите има долна флаш лента, чрез която може да се премине от едно в друго изображение. Във флаш портфолиото има опция за автоматично прелистване, така посетителя на сайта може да са наслади напълно на този невероятен ефект.

Админ система

В админ системата има няколко подразделения:

  • раздел за категории - може да се създават неограничен брой категории. Всяка категория има свое изображение и поле за допълнителен текст.
  • раздел за създаване на "книга" - т.е. това е група от изображения които ще се листват после на екран. Всяка една книга има свои индивидуални настройки - ширина и височина на флаша, както и размер на екранното изображение
  • раздел за качване и организиране на изображенията. Тук се указва подредбата на качените изображения за всяка една флаш книга.
  • раздел за настройки - ширина на разлистващия елемент, стил за зареждане на изображенията, увеличаване на изображенията с двоен клик, икона за печат и т.н.

 

Цена за изработка на Флаш Портфолио за динамичен уеб сайт

  • Цена за инсталация и настройка на компонента - 90 лева.
  • Цената за изготвяне на изображения за флаш книга е по договаряне, след представяне на изходните файлове.

 

Тагове за изработка на сайт:
Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.