• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на компонент за качване и теглене на файлове

Посещения: 4002 Категория: Допълнителни компоненти за уеб сайт

Компонент и модул за сайт за качване и теглене на файлове с документи с права за теглене.

За функционалност в доста динамични уеб сайтове се предлага възможност за теглене на документи. Наличните документи може да са разпределени в неограничен брой категории и подкатегории. Предоставяйки такава функционалност при направа на уеб сайт, вашите посетители на сайта имат възможност да прегледат или изтеглят нужните им файлове. Допълнително може да се изработи възможност за теглене на файлове от дадена група потребители. В този случай нерегистрираните посетители могат само да преглеждат файловете, но нямат достъп до бутон Изтегли. След логването на потребител в сайта вече има възможност да тегли файлове. Предлагаме на вашето внимание:

Изграждане на компонент за качване на файлове, които могат да бъдат теглени /download/ от посетителите на уеб сайта. Допълнителни модули към компонента - последно качени файлове и най-теглени файлове. Множество настройки на компонента за начин на теглене на файловете, както и достъп на потребители до файловете за теглене.

 

В случай на нужда може да се изработи и допълнително модификация при изработване на модул за теглене от сайт - възможност за качване на файлове от самите потребители на сайта. За целта чрез настройки в административната система се указва група от потребители, които имат права да качват файлове в сайта. Качените файлове може да се одобряват от администратор или пък автоматично да се публикуват в сайта.

Компонента разполага с възможност за настройване на права за теглене, групи на потребители на които да се визуализират файловете, както и за брой тегления от сайта. При изработване на сайт е възможно да се включи и използване на статус на файловете - нови файлове, най-теглени файлове, както и модифицирани файлове /т.е. качени повторно файлове с промяна/. Отчитане броя на тегления на всеки файл, както и визуализиране на файла като нов определен брой дни след качването му. Броя на теглените файлове се съхранява и в сайта може да се изработи Топ списък с най-теглените файлове.

Изграждането на компонент за качване и теглене на файлове в динамичен сайт има на разположение различни теми /шаблони/ на показване на файловете за теглене. Настройка какви подробни данни да се визуализират за самите файлове в страниците на сайта - пр. име, тип на файла, големина, брой теглене и т.н. Разполага и със секция за статистика - брой тегления и данни за потребители които са теглили съответните файлове. На разположение е и търсачка на файлове в сайта.

Изработване на компонент за качване и теглене на файлове в сайт

Компонента има прекрасна и интуитивна административна система. Разполага с допълнителни модули - модул за последно качени файлове и модул за най-теглени файлове. Допълнително има плъгин, с чиято помощ може да се поставят документи за теглене в самите публикации и страници при изграждане на уеб сайт.

Цена за изработка

Цена за инсталация и настройка на компонента и модулите - 50 лева
В случай на нужда от качване на файлове за теглене в сайта, цената се договаря допълнително.

Параметри на админ системата

Прекрасен модул с много допълнителни настройки, а именно:

  • Показване брой файлове на уеб страница
  • Начин на подреждане
  • Размер на иконите
  • Дни като нов
  • Тегления за да бъде ТОП
  • Права за качване на файл
  • Права за тегления

Тук може да прегледате екрани от админ система за управление на модула за качване и теглене на файлове:

Екран 1 - начален екран на компонента за Документи, екран 2 - преглед на всички качени файлове, екран 3 - редакция на избран документ, екран 4 - качване на нов файл за документ, екран 5 - раздел за категории, екран 6 - статистика на теглени файлове.

Виц за отмора

Сериозните момичета, са като сериозните уеб сайтове. За получаването на допълнителни функции е нужна регистрация.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.