• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • 0988 310 711

Изработване на форум за сайтове

Посещения: 10666 Категория: Допълнителни компоненти за уеб сайт

Изработване на форум за сайт с чудесна и лесна администрация, категории и подкатегории.

Какво е форум за сайт ?

Това е място /страници от сайт/ за дискусии по дадени теми. Твърде често се нарича още и онлайн дискусии. Изработка на онлайн форум е съвкупност от уеб скриптове с помощта на които потребителите в даден уеб сайт могат да публикуват /постват/ свои мнения по различни теми. Така в сайта се генерират динамични страници в които са публикувани самите постове и техните отговори по темата.

Представяме ви компонент за изработка на онлайн форум за сайт. Пълен контрол върху форума от административна част. Възможност за редакция както на категории и подкатегории, така и на постове, достъп от потребители и права за участие във форума.

При изграждане на уеб форум се предвиждат и страници в които е желателно да се опишат правилата за ползване на самия форум. Във форумът е желателно да се предвиди модератор /администратор/, който да има достъп до всички публикации и при нередни постове или теми да има възможност да изтрие или коригира както самата тема, така и да блокира достъпа на даден потребител до уеб сайта с цел предпазване на форума от нежелани теми и думи в самите постове.

В повечето случаи на изработване на уеб форум е задължителна регистрацията на потребителите, желаещи да публикуват своя тема или отговор по дадена тема, поставена от други потребители на сайта. За целта сайта се обслужва от система за регистрация, с помощта на която всеки потребител създава свое  потребителско име с което ще участва в дискусиите.

Параметри на админ системата

Настройка в админ системата:

 • Брой показвани теми и мнения на страница във форума
 • Модул за показване на нови мнения във форума
 • Използване на етимокони /малки картинки за емоции/ от потребителите при писане на мнение във форума
 • Настройка за показване на потребителските полета
 • Вградена система за сигурност и защита от спам
 • Разрешение за качване на файлове и снимки от посетители на уеб сайта
 • Вътрешна администрация за регистрираните потребители с възможност за редактиране на мнение
 • Пълна редакция на подадените постове от администратор
   

Цена за изработка на форум

Цена за инсталация и настройка на модула - 50 лева

Целта при създане на всеки един форум за сайт е хората, които участват в дискусиите на различни теми, да създадат социални връзки, обословени от общи интереси. Форумът не трябва да става онлайн място за интриги. Форумът трябва да е място за стабилна дискусия, да е източник на информация и/или средство за онлайн забавление.

 

Виц за отмора

Една майка пита детето си:
- Как прави кучето?
- Бау бау.
- Как прави котето?
- Мяу мяу.
- А как прави мишката?
- Клик клик.

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.