• Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • 0988 310 711

Изработка на галерия с коментари за динамични сайтове

Посещения: 5161 Категория: Допълнителни компоненти за уеб сайт

Галерия с неограничен брой категории - качване поединично или пакет от снимки в категория.

Онлайн Галерия - допълнителен компонент към динамичен тип сайт. Настоящата онлайн галерия с коментари ви позволява да показвате много различни албуми в един уеб сайт. Тя включва в себе си неограничен брой категории, подкатегории и снимки, както и допълнителни модули и плъгини за визуализация на Най-разглеждани, Нови изображения, Меню за галерия и т.н.

Онлайн галерията позволява на потребителите да показват свои снимки или видео в Youtube. Това е наистина една прекрасна онлайн галерия с много различни стилове и дизайн на визуализация на снимките.

Характеристики на компонент Галерия с коментари

Неограничен брой категории, подкатегории и снимки
Различни джава скриптове и слайдшоу за галерията
 Автоматично създаване на миниатюри
 Възможност за коментари
Възможност за Оценка на снимки
Възможност за качване снимки накуп /zip формат/

Възможност за теглене на снимки /download/
Възможност за създаване на Воден знак
Възможност за задаване Права на потребители
Богата на опции админ система
Статистика за брой прегледи на снимка
Мета описание и ключови думи за изображения/p>

Админ панел за онлайн Галерия с Коментари

Административната система за управление на онлайн галерия с коментари в уеб сайт е изцяло на български език. Лесна и интуитивна. Прегледайте екрани от админ система на онлайн галерия, като всеки номер на екран може да намерите текст и описание в подробната информация за изработка на онлайн галерия.

Цена за изработване на Галерия с Коментари

Цената за изработване на онлайн галерия към динамичен уеб сайт е 60 лева.

Тази цена се заплаща еднократно, ако вече Вашия уеб сайт ви е изработен. В случай, че сайта се изработва като пакет услуги и изработка от нас, то тази цена се включва в себестойността за изработка на сайт и бива разпределена в схемата на изплащане на общата оферта.

Портфолио за изработка на онлайн Галерия

unitinterior.com - Вносител на гранит и гранитогрес, Варна

electrocity.bg - Сайт за електроуслуги, София

Потребителска част на онлайн галерия

Категориите в демострираната онлайн галерия за динамичен уеб сайт са представени с име, кратко описание и автоматичен скрипт, който показва наличните снимки в съответната категория. Изображенията в динамичния уеб сайт могат да се показват като слайдшоу с помощта на вградени джава скрипт ефекти за сайт. Всяко едно изображение се представя със своя вътрешна страница с текстова информация, което спомага за добрата класация в Гугъл.

Безспорното предимство при изработка на онлайн галерия е вградените различни варианти на визуализация на снимките в сайта. Избора на ефекта с който ще се показват снимките се сменя от админ система, лесно и бързо. На разположение са варианти: изскачащи снимки, лайт ефект с затъмняване на екрана и слайдшоу в отделен прозорец. Самите снимки са придружени с бутони за навигация напред-назад, така че преглеждането на снимки в тази уеб галерия е наистина лесно и приятно за потребителите на Вашия уеб сайт.

Предвидена е възможност за подаване на коментари и оценки към снимките. В платформата за създаване на онлайн галерия за сайт има вградена функция за автоматично оразмеряване на малки изображения /тъмпнели/. За целта е необходимо да се направи настройка в админ панел на галерията предварително зададени размери във височина и ширина на снимката. По всяко едно време може да промените тези настройки, като след промяната им е нужно наново да се регенерират използваните малки изображения за онлайн галерия. Такава функция също има налична в админ панела - пресъздаване на тъмпнели.

Възможност за създаване на права за потребителите на онлайн сайт през админ системата. Може така да се настрои галерията, че когато се логне потребител в динамичен уеб сайт, да има възможност да качи свои изображения през уеб базирано приложение. Може да се укаже на системата само регистрирани потребители в сайта да имат достъп до дадена категория или подкатегория. Така за всички останали тя ще е в статус "заключена" и ще изисква регистрация за да се прегледат качените изображения. В настоящата галерия за сайт е изградена много добра СЕО оптимизация за галерията, като в админ системата има полета за попълване за мета описания и ключови думи, съпровождащи както отделна снимка, така и цялата категория или подкатегория. Настроени са така наречените "приятелски адреси" за Google оптимизация.

Административна част на онлайн галерия

Админ системата на онлайн галерия с коментари е изцяло на български език. Разделена е в отделни секции, което прави работата с админ панела много интуитивна и лесна. Началният екран на админ панел /екран 1/ включва в себе си бърз достъп до всички секции - снимки, категории, теми, оценка за категории, оценки за снимки, коментарии и информация за приложението.

Категории /екран 2/ - всички налични категории се визуализират в табличен вид, който дава бърза справка за наличните категории в онлайн галерия, публикация, номер, оценка, брой прегледи на категорията и достъп до нея от потребители. Горната лента с икони - публикуване, скриване, изтриване, редакция, добавяне ще ви помогнат да администрирате категориите, като предарително чекнете чек бокса до името на категорията върху която ще извършвате промяна. Както се вижда от екрана, възможно е така да се настроят категориите, че да не са видими за всички потребители на Вашия уеб сайт. Възможно е да настроите дадена категория да е видима само за регистрирани потребители, като просто промените състоянието и в колона Достъп. Възможна е преподредба на визуализацията на категориите във Вашият динамичен сайт. Това се осъществява с помощта на малките зелени стрелки в колона подредба или чрез номерацията им до всяка категория, като след преномерирането кликнете на иконката дискета в горната част на таблицата.

Редакция или добавяне на категория /екран 3/ - при добавяне или редактиране на категория от онлайн галерия имате на разположение следните полета - заглавие, псевдоним /SEO заглавие/, избор за категория или подкатегория, статус на публикация, подредба, достъп и права на потребители, автор, дата, описание за снимката. Описанието на всяка категория и снимка в онлайн галерия е съпроводено с уеб базиран редактор, работещ на принципа на Word, така че в описанието може да включите не само текстова информация, а и таблици, графики или флаш. Може да форматирате текста по най-добрия начин за представянето му.

Раздел Снимки в админ панела /екран 4/ - тук са представени всички снимки от онлайн галерия в табличен вид. Той ви дава бърз преглед на информация за снимките - тъмпнел, име на файл, публикация, достъп на потребители, категория, оценки и брой прегледи. В горната част на екрана има икони с помощта на които може да приложите различни функции върху всяка една снимка. За целта е нужно да маркирате снимка / с чек бокс-а пред нея/. Може да публикувате, скриете, изтриете или редактирате дадено изображениев онлайн галерия. В средната част на екрана има на разположение филтър за търсене по дума, както и две падащи менюта с които може да изберете кои снимки да се визуализират на екрана - снимки от дадена категория, или снимки в състояние публикация. Добавянето на снимка в онлайн галерия или пакет от снимки от файл тип zip става с горната икона Добавяне. Икона Предпочитания ще ви даде възможност да промените настройки на категория или снимки във Вашия уеб сайт - размер, ефект на визуализация, показване или скриване на име и описания, както и много допълнителни опции влияещи върху показването на снимките в динамичен тип сайт. Добавяне или редакция на снимка /екран 5/ - на разположение са следните полета - име, псевдоним /SEO заглавие/, статус публикация, избор на категория, подреждане, видео код за клипче от YouTube, връзка на снимката с външен сайт, както и описание с уеб редактор. Отново може да ползвате всички предимства на редактора - вмъкване на текст и форматиране, флаш, таблици, графики и т.н. Оценка на снимки /екран 6/ - ако при изработка на онлайн галерия е предвидена възможност за гласуване от потребители, тук ще имате достъп до оценките дадени във Вашият уеб сайт за всяко едно изображение в онлайн галерия. Може да изтриете дадени оценки с помощта на икона Изтриване в горната част на екрана. Коментари /екран 7/ ще е налична, ако при изработване на уеб сайт с онлайн галерия е предвидена възможност за подаване на коментари към снимките. В този раздел ще имате достъп до всички подадени мнения и коментари. С горните икони може да редактирате, скриете, изтриете или добавите нови.

 

Виц за отмора

Бабата на геймър се опитала да го прати за хляб. Геймърът я придумал да теглят клечки кой да иде до магазина, защото бил на много важно място в играта. Бабата изтеглила късата клечка и тръгнала разочарована към магазина. Изминала част от пътя, без да подозира, че си е забравила парите, когато чула мобилния си телефон да звъни:
- Ало?
- Abort mission, return to base!

Виолета и Син ООД, офиси: България, София и Русе, GSM 0988 310 711
Предмет на дейност: Уеб дизайн и темплейти за сайтове. Изработка на уеб сайтове. Изграждане на мобилни сайтове. Изработване на фирмени и корпоративни сайтове. Пълна организация и направа на онлайн магазини.