Галерия с коментари

Модул за галерияГалерия с неограничен брой категории – качване поединично или пакет от снимки в категория.

Онлайн Галерия – допълнителен компонент към динамичен тип сайт. Настоящата онлайн галерия с коментари ви позволява да показвате много различни албуми в един уеб сайт. Тя включва в себе си неограничен брой категории, подкатегории и снимки, както и допълнителни модули и плъгини за визуализация на Най-разглеждани, Нови изображения, Меню за галерия и т.н.

Онлайн галерията позволява на потребителите да показват свои снимки или видео в Youtube. Това е наистина една прекрасна онлайн галерия с много различни стилове и дизайн на визуализация на снимките.

Характеристики на компонент Галерия с коментари

Онлайн галерия Неограничен брой категории, подкатегории и снимки
Онлайн галерия Различни джава скриптове и слайдшоу за галерията
Онлайн галерия Автоматично създаване на миниатюри
Онлайн галерия Възможност за коментари
Онлайн галерия Възможност за Оценка на снимки
Онлайн галерия Възможност за качване снимки накуп /zip формат/
Уебгалерия Възможност за теглене на снимки /download/
Онлайн галерия Възможност за създаване на Воден знак
Уеб галерия Възможност за задаване Права на потребители
Галерия за сайт Богата на опции админ система
Електронна галерия Статистика за брой прегледи на снимка
Интернет галерия Мета описание и ключови думи за изображения/p>

Админ панел за онлайн Галерия с Коментари

Административната система за управление на онлайн галерия с коментари в уеб сайт е изцяло на български език. Лесна и интуитивна. Прегледайте екрани от админ система на онлайн галерия, като всеки номер на екран може да намерите текст и описание в подробната информация за изработка на онлайн галерия.

Цена за изработване на Галерия с Коментари

Цената за изработване на онлайн галерия към динамичен уеб сайт е 60 лева.

Тази цена се заплаща еднократно, ако вече Вашия уеб сайт ви е изработен. В случай, че сайта се изработва като пакет услуги и изработка от нас, то тази цена се включва в себестойността за изработка на сайт и бива разпределена в схемата на изплащане на общата оферта.

Портфолио за изработка на онлайн Галерия

Портфолио онлайн галерия unitinterior.com – Вносител на гранит и гранитогрес, Варна

Портфолио уеб галерия electrocity.bg – Сайт за електроуслуги, София

Потребителска част на онлайн галерия

Категориите в демонстрираната онлайн галерия за динамичен уеб сайт са представени с име, кратко описание и автоматичен скрипт, който показва наличните снимки в съответната категория. Изображенията в динамичния уеб сайт могат да се показват като слайдшоу с помощта на вградени джава скрипт ефекти за сайт. Всяко едно изображение се представя със своя вътрешна страница с текстова информация, което спомага за добрата класация в Гугъл.

Безспорното предимство при изработка на онлайн галерия е вградените различни варианти на визуализация на снимките в сайта. Избора на ефекта с който ще се показват снимките се сменя от админ система, лесно и бързо. На разположение са варианти: изскачащи снимки, лайт ефект с затъмняване на екрана и слайдшоу в отделен прозорец. Самите снимки са придружени с бутони за навигация напред-назад, така че преглеждането на снимки в тази уеб галерия е наистина лесно и приятно за потребителите на Вашия уеб сайт.

Предвидена е възможност за подаване на коментари и оценки към снимките. В платформата за създаване на онлайн галерия за сайт има вградена функция за автоматично оразмеряване на малки изображения /тъмпнели/. За целта е необходимо да се направи настройка в админ панел на галерията предварително зададени размери във височина и ширина на снимката. По всяко едно време може да промените тези настройки, като след промяната им е нужно наново да се регенерират използваните малки изображения за онлайн галерия. Такава функция също има налична в админ панела – пресъздаване на тъмпнели.

Възможност за създаване на права за потребителите на онлайн сайт през админ системата. Може така да се настрои галерията, че когато се логне потребител в динамичен уеб сайт, да има възможност да качи свои изображения през уеб базирано приложение. Може да се укаже на системата само регистрирани потребители в сайта да имат достъп до дадена категория или под-категория. Така за всички останали тя ще е в статус „заключена“ и ще изисква регистрация за да се прегледат качените изображения. В настоящата галерия за сайт е изградена много добра СЕО оптимизация за галерията, като в админ системата има полета за попълване за мета описания и ключови думи, съпровождащи както отделна снимка, така и цялата категория или под-категория. Настроени са така наречените „приятелски адреси“ за Google оптимизация.

Административна част на онлайн галерия

Админ системата на онлайн галерия с коментари е изцяло на български език. Разделена е в отделни секции, което прави работата с админ панела много интуитивна и лесна. Началният екран на админ панел /екран 1/ включва в себе си бърз достъп до всички секции – снимки, категории, теми, оценка за категории, оценки за снимки, коментари и информация за приложението.

Категории /екран 2/ – всички налични категории се визуализират в табличен вид, който дава бърза справка за наличните категории в онлайн галерия, публикация, номер, оценка, брой прегледи на категорията и достъп до нея от потребители. Горната лента с икони – публикуване, скриване, изтриване, редакция, добавяне ще ви помогнат да администрирате категориите, като предварително чекнете чек бокса до името на категорията върху която ще извършвате промяна. Както се вижда от екрана, възможно е така да се настроят категориите, че да не са видими за всички потребители на Вашия уеб сайт. Възможно е да настроите дадена категория да е видима само за регистрирани потребители, като просто промените състоянието и в колона Достъп. Възможна е преподредба на визуализацията на категориите във Вашият динамичен сайт. Това се осъществява с помощта на малките зелени стрелки в колона подредба или чрез номерацията им до всяка категория, като след преномерирането кликнете на иконката дискета в горната част на таблицата.

Редакция или добавяне на категория /екран 3/ – при добавяне или редактиране на категория от онлайн галерия имате на разположение следните полета – заглавие, псевдоним /SEO заглавие/, избор за категория или под-категория, статус на публикация, подредба, достъп и права на потребители, автор, дата, описание за снимката. Описанието на всяка категория и снимка в онлайн галерия е съпроводено с уеб базиран редактор, работещ на принципа на Word, така че в описанието може да включите не само текстова информация, а и таблици, графики или флаш. Може да форматирате текста по най-добрия начин за представянето му.

Раздел Снимки в админ панела /екран 4/ – тук са представени всички снимки от онлайн галерия в табличен вид. Той ви дава бърз преглед на информация за снимките – тъмпнел, име на файл, публикация, достъп на потребители, категория, оценки и брой прегледи. В горната част на екрана има икони с помощта на които може да приложите различни функции върху всяка една снимка. За целта е нужно да маркирате снимка / с чек бокс-а пред нея/. Може да публикувате, скриете, изтриете или редактирате дадено изображение в онлайн галерия. В средната част на екрана има на разположение филтър за търсене по дума, както и две падащи менюта с които може да изберете кои снимки да се визуализират на екрана – снимки от дадена категория, или снимки в състояние публикация. Добавянето на снимка в онлайн галерия или пакет от снимки от файл тип zip става с горната икона Добавяне. Икона Предпочитания ще ви даде възможност да промените настройки на категория или снимки във Вашия уеб сайт – размер, ефект на визуализация, показване или скриване на име и описания, както и много допълнителни опции влияещи върху показването на снимките в динамичен тип сайт. Добавяне или редакция на снимка /екран 5/ – на разположение са следните полета – име, псевдоним /SEO заглавие/, статус публикация, избор на категория, подреждане, видео код за клипче от YouTube, връзка на снимката с външен сайт, както и описание с уеб редактор. Отново може да ползвате всички предимства на редактора – вмъкване на текст и форматиране, флаш, таблици, графики и т.н. Оценка на снимки /екран 6/ – ако при изработка на онлайн галерия е предвидена възможност за гласуване от потребители, тук ще имате достъп до оценките дадени във Вашият уеб сайт за всяко едно изображение в онлайн галерия. Може да изтриете дадени оценки с помощта на икона Изтриване в горната част на екрана. Коментари /екран 7/ ще е налична, ако при изработване на уеб сайт с онлайн галерия е предвидена възможност за подаване на коментари към снимките. В този раздел ще имате достъп до всички подадени мнения и коментари. С горните икони може да редактирате, скриете, изтриете или добавите нови.

 

Подобни статии за изработка на сайт


Виц за отмора

Обява от хакер:
'Изгубена е болонката на моята приятелка. Който я намери и върне - ще получи година безплатен интернет при който и да е провайдер.